Minden baba automatikusan jól érzi magát menetiránnyal szemben a babakocsiban?
az én lányom még 1-1.5 évesen is sokat utazott velem szemben! beszélgettünk mondókáztam néztem őt:) volt egy ilyen babakocsink amit írsz hogy csak előre néz(hallgatva másokra megvettem merthogy a gyerek féléves korától már a külvilágra kíváncsi nem az anyjára) na gyorsan el is adtam és vettem egy quinnyt mert abban biztos voltam hogy annak forgatható a sportülése.
ne átfordítható tolókarost keress hanem olyat aminek az ülése fordítva is a vázra pattintható.
Köszönöm szépen a válaszokat,látom a többség szerint örül a baba ha úgy utazhat,persze az első válaszoló sorai is megfontolandóak!
Azért még várom a véleményeket!
3 hónaposan kapott egy vízszintesig dönthető sportot, mert nem volt el a mózesben. Azt nagyon szerette. Nemrég a nagy kocsink sportrészében magam felé fordítottam, nagyon balhézott, úgyhogy visszafordítottam előre felé, akkor minden baja megszűnt. :)
Szóval ő olyan típus, hogy "anyát látom eleget, tudom, hogy mögöttem van, olyankor világot szeretnék látni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!