Baba étkezés. Ez így jó vagy vátoztatni kellene valamin? Mit csináljak? Kevés, amit eszik?
Elég ennyi tejalapú? A Sinlac minek számít? Beleszámít a tejalapúba, vagy nem? merthogy az spec. Tápszer? Egyszerűen nem eszik többet.6 hónapos.6 és fél kiló (3,3-al született)
7-8 óra tápszer+anyatej (120-150 ml körül lehet)
10-11 óra gyümi gabonával (kb.100-120)
13-14 óra főzelék+anyatej/tápszer (120-150 kb.fele-fele)
16-17 óra Sinlac (150 ml vízzel készített)
20:30-21 óra között anyatej/tápszer (120-150 körül lehet)
Éjjel nem kel fel enni. Egy időben 19 óra körül evett még, de a Sinlacot imádja és mióta azt kap, és abból mostmár megeszik egy egész adagot,azóta kimarad a 19 órai evés... :( Próbáljak neki 19 kor is adni enni? Vagy nem kell erőltetni?
ha átalussza az éjszakát akkor szuper.
Ha egyszer kevés lesz neki és többször ébred akkor adhtasz tejpépt este is. de addig felesleges.
a sinlac nem számít bele. gyógytápszer, kifejezetten tejallergiásoknak készül, tehát nem tartalmaz tejet, így nem is számíthat tejalapúnak.
5 étkezés teljesen jó :) mondjuk ha ehet tejalapút, megpróbálhatnád a tejpépet sinlac helyett, de nem fontos. jó így, nem aggódj. ha éhes lenne, kelne éjjel.
pár hét nmúlva már úgy is teljesen másképp fog enni :D
az attól függ. tejpépet 4-6 hónapos korban, rá van írva.
joghurtot 7-8 hónapos korban, nem tudom most mi az ajánlás. tejfölt 8-9 hónapos korban, tejszínt és tejet 1 éves kor után
uzsira adhatsz 100-150ml tejpépet!
én kisfiamnak 7-8 hónaposan adtam először natúr joghurtot,kefírt,túró rudi belsejét!
Az én 6 hónaposomnak a napi menüje:
fél 8: 200 ml tápi
11: gyümi plusz 50ml tápi most mivel fogzik a gyümi csípi az ínyjét így csak banánt török neki tejpépbe ami így kb.150ml
14:én főzök valamit(cékla, burgonya, répa, brokkoli stb) az kb.170ml
18: baby joghurt ami 100ml
20: 200ml tápi
Ő is végig alussza az éjszakát! Én a sinlacot már csak az ebéd sűrítésére használom, régen nagyon sokat adtam neki de soha sem csak úgy natúron, mindig gyümihez kevertem! Nekünk a sinlac muszáj volt ha tejmentes hanem mert bukósak vagyunk régen jobban, szóval ha nektek nincs ilyen problémátok nyugodtan elhagyhatod és válts tejpépre! Abból is van olyan amit a doki ír fel és állítólag fincsi vanilliás (csak mert a többi nagyon drága) Szóval mi is 6 hónaposak vagyunk ahogy az elején írtam és lány :) Kis sovánka (hihi) :) Már most megtudom mosolyogni mert mindig én is a súlya miatt aggódtam! Ma voltunk tanácsadáson és azt mondták a születési súlya meg van duplázva gond nincs! Akkor minek tömjem szegényt.... Mert bizony van hogy nagyon hisztikézve eszik! Csak azért írtam ezeket le mert gondolom te is aggódsz a súlya miatt :( Ne tedd! Ha vidám energia dús, baj nem lehet :) Jó babázást :)
Na lehet ezért a többiek majd jól lepontoznak de lehet a Dm-be kapni Nestlé-set van banános, kekszes, túrós, 6-36 hónapig van ráírva!
Meg van a HUMANA-nak is abból barackosat vettem az annyira nem ízlett neki...!
Tod azt vettem észre hogy itt hiába mondod hogy rá van írva rögtön lefujjognak hogy hiába rá van írva ő bizony nem adja mert biztos tejes....!
Hm enyémnek semmi baja és mindig nyugodtabban adom mint más a krémtúrót... :/
Na mindegy én azért is örülök hogy vannak ilyenek mert ezeket a vackokat úgy látom jobban eszi mint a rendes kaját!
Nem szívesen utáltatom meg vele a kanalazást!
Ezt van kedve enni és én is nyugodt vagyok!
Mondom a súlyát meg ne forszírozd mindig mert egy idő múlva bevonzod a negatívitást!
Lehet én ki is dobom a baba mérleget :D :D :D
Az a lényeg hogy vidámak és energikusak :D
Jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!