Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két étkezés között szokott...

Két étkezés között szokott "nassolni" 11 hós babátok?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy szoktatok adni két étkezés között köles golyót például, vagy kifli csücskét, vagy párolt almát, vagy hasonlókat?

Arra gondoltam lehet nem kellene, nehogy azt tudatosítsam benne hogy egész nap enni kell és lehet is. ??!!

2012. jan. 5. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem adok. 10.5 hónaposak az ikreim. Ezeket megkapják rendes étkezésnél.
2012. jan. 5. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 1 évesek, és sosem nassolnak evések között. 3-3,5 óránként esznek.
2012. jan. 5. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Majdnem 10,5 hónapos a lányom, és nem nassol. Nem kap se kekszet, se túró rudit. Úgy vagyok vele, hogy a nassolás teljesen felesleges. Eszik naponta 4x rendes adagokat. Nem kell rászoknia arra, hogy étkezések között eszegessen. Később nyilván változik, amikor már játszótéren rohangál mondjuk, és megéhezik, akkor persze, egyen pár szem kekszet, vagy gyümölcsöt. De most, ennyi idősen nem kell.

A barátnőm viszont olyan 8 hónapos kora óta ad minden félét a babájának. Kekszet, kukit, puffasztott rizst.

2012. jan. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!