Fájhat a hasa a szilárd ennivalótól? 5 hónapos a kisfiam, tegnap tízóraira is és ebédre is kapott gyümölcsöt, főzeléket, de mindkét étkezés után 1-1.5 órán át sírt:- (
5 hónaposan miért kap anyatejen/tápszeren kívül mást is?
A babák emésztése nagyon érzékeny. Ennyi idősen már hogy lehet neki bevezetve ennyi féle étel?
Nem íram, hogy egy egész üveggel/adaggal evett volna. Kapott ezt is azt is, azt jelenti, hogy evett 10-12 kanál őszibarackot almával, és ivott tápszert, ebédre szintén pár kanál csirkés ennivaló és tápszer.
Nem arra vonatkozik a kérdés, hogy vajon miért eszik a gyerekem anyatejen tápszeren kivül mást. Így döntöttem és kész. Senkinek nem fogok itt magyarázkodni, hogy miért etetem.
Köszönöm, de az ilyen semmilyen válaszoktól kíméljetek meg.
Ma nem adtam neki semmit csak tápszert. Nem is sírt. Holnap kibróbálom, hogy csak tízóraira kap gyümölcsöt.
Egyébként a védőnő tanácsára adok neki 2 alkalommal bébpapit, a csirkehúst meg az orvos javasolta. De könnyen lehet, hogy felidegesítem magam és úgy kivágom, hogy darabokra törik. ( a csirkehúst vágom ki, nem a dokit.)
azt hiszem 3. vagyok.szokták is írni a táblázatokhoz, hogy amíg nincs kiváltva egy étkezés addig nem kezdünk új étkezést kiváltani.
ez így megterhelő, mint írtam is, tök mindegy, hogy kap-e utána tápszert.
persze te tudod, de szerintem csak a 10 órait add és majd ha kiváltottad, akkor utána kezd el az ebédet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!