Ez jó étkezés egy 8,5 hónapos babának?
Reggel 8-8.30 tejpép
alszik 11-ig
Délelőtt 11-11.30 almaszósz hússal, sütőtök hússal-főzelékek hússal
séta
13-13.30 gyümölcs, gyümölcs sinlaccal
alvás
17 babajoghurt - babapuding
19 jó éjt tejberizspép
Nem sok benne a tejes étkezés?
Alig hízik, gondoltam így hátha.....
Anyatejes, napközben étkezés után megkínálom, ill. igény szerint. Éjjel számtalanszor szopik.
Mit gondoltok? Így jó?
Alkalmanként 80 gr körül eszik
Pici, vékony baba
Ennyi idősen szerintem elég sok benne a tejes dolog. Én ilyen idősen még csak napjában egyszer adtam neki joghurtot , de akkor már tejpépet nem kapott. 1x gyümölcsöt és 1x húst főzelékkel a többi szopi volt, legalább 4 alkalom.
Nem gondolom , h így többet fog hízni,ha ő olyan alkat akkor nem fog hízni jobban. De nem is kell, h duci legyen, ha jó kedélyű akkor nem azt kell nézni, h hány g-ot hízott.
Szerintem nem tápláló a tejem. Havonta max 15 dkg-ot hízik. 7,5kg. 4,2-vel született.
Azért gondoltam, mert a tejpép, sinlac táplálóbb jóval, mint az anyatej - amit egész nap kap ígyis - vagy mint a zöldség, gyümölcs.
Szerintem jó, az én lányom is sok tejterméket eszik. Mondjuk ő tápszeres baba, és már nem issza meg a tápszert. Na mindegy.
Annyi lenne a kérdésem, hogy miért nem a 13-13:30-as étkezés az ebéd, vagyis a főzelék? Csak mert nekem picit fura, hogy korábban kap főzeléket, utána a gyümit. Ezt csak kíváncsiságból kérdezem amúgy.
Felváltva szoktam, de sajnos a gyümölcsöt kevésbé szereti, mint a almaszószós, sütőtökös, krumplis, egyéb főzelékeket.
És szeretek úgy kimenni sétálni vele, hogy jóllakott.
Gyümölcsből legtöbbször kb. fél babaüvegnyi mennyiséget eszik. A friss gyümölcsöt mégennyire sem szereti sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!