2 hét alatt 2 étkezés kiváltása gyors?
Első héten sütőtököt evett, utána mindig kapott tápit, 2. héten almázunk és 2 napja nem kér utána tápit, 3 óra múlva eszik rendesen,
ill. az uzsit (tejpép) már első alkalommal egész adagot megevett.
Így most:
-reggeli tápszer
-tízórai gyümi (alma)
-ebéd tápszer
-uzsonna tejpép
-vacsi tápszer
Hogyan folytassam tovább? Egy ideig még maradjon így? És honnan tudom, hogyha kiválthatjuk már az ebédet is?
Nálunk is ez volt/van.
3,5 hónapos kora óta hozzátáplálom. Minden gyümölcsöt evett már. Most lesz 5 hónapos pár nap múlva. 3 hét alatt kiváltottuk az uzsonnát, tegnap meg már a tízóraihoz nem kér tápszert. Nevet közben és kilöki a nyelvével. A védőnő erőszakoskodott, hogy adjak neki ekkor is.. én próbáltam, de a gyerekem olyan szinten üvöltött, mint aki sokkot kapott. Úgyhogy most már nem erőltetem. Reggel, ebéd, vacsora 200-200-200 ml tápszer. Most azon gondolkoztam, hogy veszek neki tejpépet és azt keverem össze a gyümölccsel, hogy mégis csak kapjon tejalapút is és a védőnő ne nyeljen le keresztbe.
Amúgy most 6 hónapot megvárom és akkor kezdem el az ebédet is próbálgatni főzelékekkel.
Én úgy vagyok ezzel, hogyha éhes maradna, akkor úgyis sírna. De, mivel semmi gondja és játszik vagy alszik utána a babakocsiba, így nem hinném, hogy éhes lenne.
Alegfontosabbat kihagytad, hogy hány hónapos a baba?
A lányom 8 hós volt, amikor már csak reggel és este kapott tápszert.
Én a helyedben a tízóraira adnék főzeléket, délután meg gyümit. A többi még maradna. A tejpép is mű kaja..
Aztán ha majd ha kiváltod az ebédet is, akkor a tízóraira is mehet gyümi, és az ebédre meg a főzelék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!