Baba étkezés. Ez így jó vagy vátoztatni kellene valamin? Mit csináljak? Kevés, amit eszik?
Figyelt kérdés
Elég ennyi tejalapú? A Sinlac minek számít? Beleszámít a tejalapúba, vagy nem? merthogy az spec. Tápszer? Egyszerűen nem eszik többet.6 hónapos.6 és fél kiló (3,3-al született)
7-8 óra tápszer+anyatej (120-150 ml körül lehet)
10-11 óra gyümi gabonával (kb.100-120)
13-14 óra főzelék+anyatej/tápszer (120-150 kb.fele-fele)
16-17 óra Sinlac (150 ml vízzel készített)
20:30-21 óra között anyatej/tápszer (120-150 körül lehet)
Éjjel nem kel fel enni. Egy időben 19 óra körül evett még, de a Sinlacot imádja és mióta azt kap, és abból mostmár megeszik egy egész adagot,azóta kimarad a 19 órai evés... :( Próbáljak neki 19 kor is adni enni? Vagy nem kell erőltetni?
2012. jan. 12. 18:51
11/13 anonim válasza:
Ja mi tejpépet a HIPP-eset esszük! Drága de mivel bukik ez nem jön vissza :D Van sok fajta abból is! Nem muszáj kóstoltatni szerintem! Általában izlik nekik! :)
12/13 A kérdező kommentje:
Ma adtam neki tejpépet, Hippeset, egy fél adagot és ízlett neki nagyon. :) Úgyhogy az hiszem, ez lesz a megoldás a tejalapúra! :D
2012. jan. 13. 18:58
13/13 anonim válasza:
Örülök! :) ÉN vagyok az aki a baby pudingot mondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!