Anyukák! Miért ez a hangnem? Mit szòlnátok ehhez?
Èn a teherbeesès rovat òta "ide jàrok" de minden nap annyi vita van. Mièrt? Minek? Kèrdezünk, igen, nem vagyunk egyformàk, kell a vàlasz, de mivel minden anya màs, ezèrt nem ugyanazt tartjuk helyesnek ez nyilvànvalò. De sokszor a negatív kritikàt mièrt kell olyan durva formàban leírni? Azt mièrt nem lehet normàlisan? Vagy ha valaki màr a kèrdèst is baromsàgnak tartja az minek válaszol??? Èn az olyanokra nem is írok... Sok kèrdès meg vitàval zàròdik...
Mit szòlnàtok ha jövõ hèten hètfôtôl pèntekig normàlisan, vita nèlkül vàlaszolnánk??? Nem kell bàntani a màsikat! Mind mind anyàk vagyunk segíteni van ez az oldal nem a balhèkra.
Én napi szinten itt vagyok 10 hónapja, és aránylag kevés vitával találkozom...
Persze vannak, de gyorsan tovább tudok lépni :)
:) nagyon jó kezdeményezés amúgy de én is régóta járok ide és nem fog működni. Amúgy ez a negatí kritika dolog 2 dologból is összetevődik, egyrészt hogy akárhogy csomagolod az negatív vélemény marad ami így se úgy se esik jól a kérdezőnek, tegye fel a kezét aki imádja ha kritizálják:) szóval erre van aki érzékenyebben reagál.
A másik hogy sokan tényleg földbe döngölés szerűen adják elő véleményüket, ez pedig a sok felhalmozódó feszültség miatt is lehet. A mostani helyzetben szerintem mindenki szorong fél ideges (lesz e munkahely, lesz a pénz, és az mire elég, milyen lesz a megélhetésünk, hány gyereknek fogom tudni megadni a szükséges dolgokat stb.) úgyhogy szerintem egyre több a feszkó a társadalom minden tagjában így az anyukákban is.
Nem azt mondom hogy ez jó vagy ilyesmi mert nem :)
Csak próbálom magamnak megmagyarázni miért is dorongoljuk le egymást hiszen mindannyian anyukák vagyunk, sok sok azonos problémával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!