Mitől lehet szürkés a baba bőre?
Figyelt kérdés
Fürdés után észrevettem, hogy a két lába kicsit szürkésebb színü, mint a bőre máshol. Mi okozhatja? Kell aggódnom vagy ügyeletre szaladnom vele? Nem fájlalja, ugyanúgy mozgott egész nap és még fürdés közben-után is ugyanúgy viselkedett, ahogyan szokott.#szürke #Bababor
ma 19:04
1/5 A kérdező kommentje:
Másfél éves, azt elfelejtettem beleírni.
ma 19:04
2/5 anonim 

válasza:

Hát ha már másfél éves, akkor ő már nem baba azért. :) viszont ha eddig sose tapasztaltal ilyet másfél év alatt, én inkább rakerdeznek az ugyeleten, akár telefonon, hogy ez mitől lehet, mert legyen inkább egy fölösleges kor. Az én fiam is másfél éves lassan, és nem szokott szürke lenni a bőre, nem emlékszem, hogy lett volna már az.
3/5 anonim 

válasza:

Kisded már, nem babakor. Ugyanezt csinálnám, mint a 2-es egyébként. Azóta is szürke?
4/5 A kérdező kommentje:
Közben én se nyugodtam meg, így felhívtam az ügyeletet. Enyhült egyébként a szürkeség.
Napok óta picit száraz a bőre és orvos javaslatára langyosabb vízben történik a fürdetés. Azt mondták valószínű kicsit fázott a fürdés után és így a vérkeringés lassulása okozhatta
ma 19:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!