Anyukák! Miért ez a hangnem? Mit szòlnátok ehhez?
Èn a teherbeesès rovat òta "ide jàrok" de minden nap annyi vita van. Mièrt? Minek? Kèrdezünk, igen, nem vagyunk egyformàk, kell a vàlasz, de mivel minden anya màs, ezèrt nem ugyanazt tartjuk helyesnek ez nyilvànvalò. De sokszor a negatív kritikàt mièrt kell olyan durva formàban leírni? Azt mièrt nem lehet normàlisan? Vagy ha valaki màr a kèrdèst is baromsàgnak tartja az minek válaszol??? Èn az olyanokra nem is írok... Sok kèrdès meg vitàval zàròdik...
Mit szòlnàtok ha jövõ hèten hètfôtôl pèntekig normàlisan, vita nèlkül vàlaszolnánk??? Nem kell bàntani a màsikat! Mind mind anyàk vagyunk segíteni van ez az oldal nem a balhèkra.
Jól van, most megnyugodtam, hogy nem csak engem pontoznak le pusztán a véleményem miatt ami sem nem bántó, sem nem hülyeség. :)
Amúgy én nem szoktam vitába szállni, megírom amit gondolok, remélem segítettem a kérdezőnek, a többi kéznyomkodó meg nem érdekel.
kb. 3 éve látogatom az oldalt, akkor is volt, de nem ennyi. Pár hete hihetetlen, micsoda cirkuszos nőszemélyek írogatnak megengedhetetlen hangnemben. A lepontozásról már nem is szólva. Most már a kérdezőt is rendszeresen előveszik, és a kérdéssel kötekednek, nem válaszolnak. Az egyik ilyen kérdésnél, ami nevetséges és csúnya vitába fordult, írta egy válaszoló, hogy vajon így nevelik a gyerekeiket is, mert akkor végünk van...
A másik meg: sok az off. Meg se próbálnak a kérdésre válaszolni egyesek, már neki is mennek a másik válaszolónak, meg a kérdezőnek.
Kicsit több tolerancia kéne. Megérteni, hogy ha más másképp csinálj, az neki még nem kötelező, ő is azt csinál, amit akar.
Mit vétett a 12-13. válaszoló?
Teljesen igaza van.
Komolyan mondom, minden ember màs, tudom, így is van rendjèn, de az a stílus ès hangnem amit pàran megengednek maguknak...
Nekem is esett a %-om a napokban pedig tök jogtalanul hùztak le de hadd èlvezzèk! Ez nem èrdekel de a vita minek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!