Lehet érezni amikor a baba feje beilleszkedik? És ha igen milyen érzés? Mire számoljak? Ti megéreztétek?
Figyelt kérdés
Az mondja anyum hogy fogom érezni hogy beilleszkedik.Dehát azt sem tudom mit kell éreznem majd.Annyit érzek hogy mostmár jó sokszor járok pisilni meg néha fájdogál az alhasam de nem mensisen hanem nem is tudom megmondani hogyan.Arra gondoltam hogy ez lenne az?Amúgy már mondták egy páran hogy leszállta a hasam,de én ezt sem veszem észre.Szerdán leszünk 36 hetesek.2009. okt. 12. 13:53
2/5 anonim válasza:
Én sem. Nekem az egyik késői ultrahangon mondta a doki, hogy már beilleszkedett a feje.
3/5 anonim válasza:
Szia!Én tegnap óta vettem észre,hogy leszállt a pocakom és a babót is nagyon lent érzem - nem bírok összezárt lábbal ülni sem aludni és ülni is csak nagyon hátradölve tudok és ez mind tegnapóta - párom is mondta tegnap reggel, hogy lement nagyon a hasim :)Holnap megyek dokihoz és kiderül,hogy tényleg beilleszkedett-e :)35 hetes
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kedves utolsó!
Ezek nekem mind megvannak amit írtál sőt már többen is mondták hogy lent van a hasam.De én sem nagyon érzek semmit ezért kérdeztem hogy kell e egyáltalán érezni.Holnap töltöm a 36. hetet és megyek nst-re.
2009. okt. 13. 13:31
5/5 anonim válasza:
Voltam dokinál és valóban beilleszkedett a pici feje :)
Szerintem elég valószínű, hogy neked is , ha ugyanezeket érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!