Kismamik, a ti párotok hogyan kezel benneteket azóta amióta terhesek vagytok?
Figyelmesebb, odaadóbb, segítőkészebb? Erre gondolok. Az én párom, azt hittem, ha terhes leszek, a tenyerén fog hordozni, de ezt messze alul múlja. Sokszor vágynék egy kis kényeztetésre, de ha felhozom neki, mindig azt mondja, hogy nem beteg vagyok, hanem terhes. :( Ma reggel is erre a rossz érzésre ébredtem. Elhanyagolva érzem magam, és sírhatnékom van, ahelyett, hogy élvezném az áldott állapot örömeit.
30 hkm
Nos igen, nagyon sok igazság van abban amit írtok, ez tény. És én is valszeg csak azért írom az én oldalamat, mert itthon mindent nekem kell megcsinálni, ő semmiben nem segít. Koszolni azt tud, ledobni a szennyest a földre, kaját kérni, dögleni a tv előtt miután hazajött. Tudom sokat dolgozik, de akkor sem vagyok senki cselédje, és nekem csak az esik rosszul, hogy még ezt sem veszi észre,és többszöri figyelmeztetés után sem erőlteti meg magát. Mindezek mellett nagyon jó ember, és tudom, hogy szeret a maga módján, csak ő nem igazán tudja kimutatni vagy nem mutatja ki jól. De ez van, majd megnevelem a gyerekkel együtt. :D Így legalább kettő lesz.
Én csak kíváncsi voltam, hogy vannak-e hasonló esetek, és annak tényleg csak örülök, ha másnak nincs ilyen problémája. Majd megoldódik az enyém is. :P
"Én ha férfi lennék biztos, hogy kifejezném azt, hogy mennyire örülök annak, hogy életem párja a legszebb dologgal ajándékoz meg."
Lehet, azért viselkedik így, mert azt gondolja, ő ajándékozott meg téged, azzal, h csinált neked egy gyereket.
Szerintem minden férfi máshogy viszonyul a terhességhez, te sokkal intenzívebben vagy együtt a babával, neki még ez nem kézzelfogható.
Én is mondtam már a férjemnek hogy nézze hogy mozog a baba, de sokáig nem volt türelme. De tudom, hogy szeret és imád és várja a babát, de neki majd akkor lesz igazán látható és érezhető, ha megszületik.
Egyébként meg aggódik, mert mindig minden bajom van :) szeretne már a terhességen túllenni.
Szerintem itt az ideje hogy magaddal foglalkozz... Ha kéri hogy csinálj neki kaját, ne csinálj, ha ledobja a szennyest hagy ott... stb.
Menj el kismama masszírozásra (férfihez!) És csak magaddal foglalkozz!
Egyébként lehet hogy a párodnak nem tetszik a helyzet hogy másállapotban vagy. Nem az hogy gyereket vársz, hanem hogy esetleg testesebb vagy megváltozik az alakod, érzelmesebb vagy fájlalod ezt azt...
Lehet hogy nem tudja kezelni hogy változol.
De az is lehet hogy nem tetszik neki hogy gyengédségre vágysz, és lehet hogy ez a magabiztosságából levessz...
Vannak olyan férfiak akik, szemellenzősek, és nem érzékelik a változást...
Lehet hogy nem ártana neki egy ilyen beszélgetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!