Hogy vagytok 20 hét körüli kismamik? Mozog a babu hányszor kiderült e már a neme mikorra vagytok kiirva?
Mikorra vagy kiírva?
Neked mennyit mozog?
Tudjátok már Kit vártok?
Hanyadik babó lesz?
Február 8-ra vagyok kiírva,de nem húzzuk ki addig... :-(
15. héttől érzem mozogni. Elég keveset mozog-bár tegnap pótolt :-)
Csak valószínűsítjük a nemét,remélhetőleg jövőhéten lesz a doki,és megnézi/megmondja.
Üdv: 3 lányos,22hkm
február 23 ra vagyok kiirva naponta max 3 szor érzem elég lusti baba ugy mint az elsö babám volt
nem nem derült ki sajnos talan a jövö héten vagy 4 hét mulva BP ten
szia!
19 héten vagyok. érzem mozogni a Picit, de még nem sűrűn, majd pótolja mikor már nagyobb lesz :)
4D-n voltunk, azzal kezdte, hogy jól beterpesztett, hogy megmutassa mi van a lába között: punija van :) egyértelműen látszott :) nevet még nem találtunk neki, de még van időnk erre.
február végére március elejére vagyok kiírva. a dokim azt mondta március 1.2, a szonográfus pedig február 27-28-at mondott. majd meglátjuk mikor akar kibújni :)
kerekedik már a pocakod?
18.hétbe léptem.
Kb. 3hete érzem határozottan a babám mocorgásait.Tegnap a csuklást is éreztem:) Általában evés,ivás után aktív.
Március 9.körül vagyok kiírva.
A nemét még nem tudjuk,tippre a doki fiút mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!