Aki már volt volt vagy éppen most kismama! Mielőtt kiderült hogy kismamik vagytok, hol éreztétek a has szurkálást?
Én nem éreztem sehol szurkálást csak jóval később, de akkor már bőven tudtam, hogy terhes vagyok.
A fehér testápolószerű folyás az a peteéréskor szokott lenni, nem? Igazából nem tudom, hogy normális-e de biztosat úgyis csak akkor tudsz majd, ha nem jön meg és tesztelsz. Szorítok Neked!
Én még nem voltam kismama, csak szeretnék az lenni. Nekem is szoktak lenni néha szurkálások a mensim előtt kb. 5-6 nappal. Bár ritkán, eddig 2 esetben volt. A második eset az ma van és nem tudom miért van ez, hogy szurkál előtte. Miért nem mindig egyformán jelentkezik az egész.Mindig más tüneteim vannak előtte és én mindig azt hiszem, hogy most azért más, mert baba lesz...aztán mindig csalódom. :(
Van egyáltalán különbség a szurkálások közt, ha beágyazódástól van a szurka vagy pedig azért mert meg fog jönni??? Mert nekem többféleképpen volt már ez a szurka, de mindig azt jelentette, hogy megjön...nem értem.
Én nem éreztem szurkálást. A mellem nőt meg egy kicsit a nem várt idejére.
A folyás nálam a menszi előjele volt. Akkor amikor terhes lettem, száraz voltam.
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!