Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama itt aki...

Van olyan kismama itt aki dohányzik terhesség alatt?

Figyelt kérdés
én a 10. hét körül tudtam lerakni kb...
2012. okt. 7. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es hozzaszolo: bal labbal keltel fel??? O szegyelje magat mert letette a cigit, te aki nem az pedig legyen buszke :))) Vicces vagy. Az hogy te a 8-9. heten tudtad meg hogy terhes vagy is teged minosit. En az 5. heten tudtam, miutan nem jott meg ;) Te ezek szerint 4 het keses utan....haaat :)

Kerdezonek: Altalaban nem lesz semmi baja a babanak. Csak hat mindig ott az a franya "ha". Es akkor nem konnyu elszamolni a lelkiismeretevel az embernek.

2012. okt. 8. 09:44
 12/15 A kérdező kommentje:

kedves 11-es!

teljesen jogos, hogy ott van a "ha". de szerencsére minden rendben van a babócámmal. 4D is voltunk, uh-n is mondták, hogy gyönyörűen fejlődik, nincs komplikáció. de azért nagyon örülök hogy le tudtam rakni. orvosom, védőnőm is tudott róla, hogy cigiztem az első pár hétben.

2012. okt. 8. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
11-es! Nekem pl az első gyerekkel megjött a mensim:) ilyen is van ám:D gondolkodj, mielőtt írsz:D rádfér.
2012. okt. 8. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
11-es és arra nem gondoltál,hogy van aki régóta próbálkozik és nem meri elhinni,hogy talán most sikerült így inkább vár? Vagy van olyan akinek rendszertelen a menszesze? Nekem ahogy elkezdtünk próbálkozni a babával mindig egyre több időre jött meg. A teherbeesésem előtt is már 45 napra jött meg. Mikor terhes lettem akkor se gondoltam fél év próbálkozás után ,hogy összejött ,mert semmi tünetem nem volt (később se) csak már annyira bele voltam őrülve a dologba ,hogy muszáj volt ellőnöm egy tesztet mint minden hónapban. 38hkm
2012. okt. 8. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon hamar sikerült és igen is büszke vagyok magamra!Nekem nagyon erős hányingerem volt és van is a cigitöl illetve aki cigizik attól is!
2012. okt. 21. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!