Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok tapasztalataira lennék...

Azok tapasztalataira lennék kíváncsi, akiknek a terhességük alatt cx3000 helyett cx2000 volt az eredményük! Én megijedtem, ti hogy viseltétek? 23 hetes kismama

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 26-27. hét környékén lett 2000-es az eredményem. Semmi gond nem volt, problémamentesen hordtam ki a babát. Különösebben nem is kíméltem magam.
2012. okt. 7. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Emiatt nem kell megijedned, én is hasonlóképpen voltam, mint az első.
2012. okt. 7. 09:23
 3/9 Kissbe ***** válasza:
Én C3000-rel indultam,és a 16.hétre C2000 lett.Akkor volt több probléma is,nagyon véreztem,sokat keményedett a pocim,és a méhlepényem is a méhszájon van részben.Ezek miatt haza se engedtek,bent voltam 2hétig,amig már nem vérezgettem.Igazából nem is tudom,mennyire baj,hogy most C2000 lett.Most 21hetes 3naposok vagyunk,és csak feküdnöm szabad.De ne aggódj,mert az csak rossz a picinek is,boldog babavárást!
2012. okt. 7. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 26.héttől kezdve volt 2110 a méhszáj értékem,fekvés,magnézium,végül a kiírt napon szültem. Kétszer voltam ugyan kórházban,de nem sokat,és azért a házimunkát is mindig megcsináltam. Pihenj sokat,szedd a magnéziumot,ha mondta a doki,és nyugodj meg,még akár túl is hordhatod =)

2012. okt. 7. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Szinte az elejétől kezdve ennyi volt. Nem lett semmi gond.
2012. okt. 7. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is megijedtem és az orvosom is óvatosságra intett, mert nagyon sokat keményedett a pocakom és rengeteg magnéziumot szedtem. Nem feküdtem, de veszélyeztetettként otthon voltam és kényelmesen végeztem a házimunkát és sokat sétáltam. Aztán végül 40+6 napra született az indítás előtt a szülőszoba ajtajában elkezdett folyni a magzatvíz. Azért óvatosan! De ne pánikolj! És hallgass az orvosodra!

3 hónapos Manó anyukája

2012. okt. 7. 11:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mostmár sokkal nyugodtabb vagyok. :)

Amennyire csak lehet kímélem magam, és ebben szerencsére a párom is nagy segítségemre van, sőt... (miután kiderült, 3 napig semmit nem engedett csinálni!:))

Most sokat fekszem, és szedem a magnéziumot és persze boldogan várom az én sokat mocorgó pocaklakómat! :)

...de azért jobb lenne, ha valamivel gyorsabban telne ez a 9 hónap! ;)

Jó egészséget kívánok mindenkinek, boldog babavárást és babázást! :)

Üdv

2012. okt. 8. 07:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Első gyerkőcnél volt ilyen. 15. héttől keményedések, görcsök, magnéziumot 16-17 hetesen kezdtem el szedni. 18 hetesen c2000 volt. Majd a 40. héten is. Nem változott, pedig nem kiméltem magam, még kirándultunk is a 25. héten.
2012. okt. 11. 10:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a válaszokat, aranyosak vagytok, de felmerült még valami, amitől az orvos eltiltott, ez pedig a szexuális élet... Én értem, hogy miért, csak sajnos a hormonjaimat nem feltétlen tudom befolyásolni! Nálatok hogy volt ez?
2012. okt. 14. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!