Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 169 cm,73kg-os kismama vagyok....

169 cm,73kg-os kismama vagyok. Még csak 11 hetes. Szerintetek sokat fogok hízni a terhesség alatt? Duci kismamák mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Még pár hónap és vágósúlyban leszel ;)
2012. szept. 13. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:

jo kérdés elsö babámnél ugy volt hogy 170 cm 60 kg keztem 70 nel mentem szülni 60na jöttem ki

második baba 69 el kezdtem eddig egy lg ment fel 16 hetes vagyok remélem max 10 szedek fel

2012. szept. 13. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért nem mondanálak ducinak :)

Egyáltalán nem biztos , hogy sokat fogsz hízni. Én 174cm-hez 90kilóval kezdtem a terhességet- na ez sok :) Az elején étvágytalanság miatt leadtam 5 kilót, most töltöm nemsokára a 37ik hetet, és mostanra híztam vissza ezt az 5 kilót. Kb. annyi vagyok, vagy 1-2 kilóval több mint amkivel kezdtem. Ha beleszámolom azt h leadtam 5 kilót, akkor is csak 5-6 kilót híztam eddig.

Nem éheztettem magam, egyszerűen csak száműztem az édességet. Fagyi, és néha süti-ezeket megengedtem magamnak! De ha nassolhatnék jött rám, inkább gyümölcsöket ettem. És tény, hogy odafigyeltem!

Szóval egyáltalán nem biztos hogy annyit fogsz hízni! ne aggódj ezen!

36+5hkm

2012. szept. 13. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 163 cm, 78-al keztem, 100-al szültem, most 4 évvel a szülés után vagyok 67.

Elég sok feljött rám, de azt ettem, amit kívántam, semmit nem vontam meg magamtól. Utána meg szinte magától ment le a felesleg, kifejezettem nem fogyóztam.

2012. szept. 13. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:

szia.

Én 2. terhességem taposom jelenleg.

73,5 kg kezdtem 34+1 hetes vagyok ma és +13,5 kg tartok.

első lányomat viszonyítás képpen (de hozzáteszem nagyon nem figyeltem oda)

65 kg kezdtem és közel 92 kg mentem szülni. na ehhez képest tök jó most. Hát szülés és szoptatás után lesz mit leadnom hisz az első gyerek után is maradt rajtam bőven, de megkűzdök vele :)

figyelj a táplálkozásra, sokszor keveset, ne jóllakásig ed tele magad és a babára koncentrálj ne arra hogy mennyit hízol.

boldog babavárás :)

2012. szept. 13. 08:53
 6/7 Gottacska ***** válasza:
Szia! Én 169 74.40 kg-al kezdtem és most vagyok 88kg :( Rengeteg! és tele csíkokkal! Pedig soha nem volt egy csíkom se :S de ez nem törvényszerű mindenkinek :) nyugi
2012. szept. 13. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

171/71-el kezdtem a terhességet. Most 75kg vagyok. Szerintem ha picit is odafigyelünk, nem lesz gond. Nálunk olyan 10-12kg körüli hizás lenne a normális.

19hkm

2012. szept. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!