Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama itt aki...

Van olyan kismama itt aki dohányzik terhesség alatt?

Figyelt kérdés
én a 10. hét körül tudtam lerakni kb...
2012. okt. 7. 10:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Szia. Én 8 hetes vagyok, de sajnos még nem sikerült leraknom. Neked hogy sikerült?
2012. okt. 7. 10:40
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

Ezek szerint leraktad kerdezo? Az jo :))

En koca dohanyos voltam, szoval ilyen szempontbol nem jelentett problemat "lerakni".

1. valaszolo: mar az is jo, ha kevesebbet szivsz, vagy csak felig szivod el. A leggyengebbet vedd, 0.1-est. Ezek az en otleteim. Remelem meg kaptok majd SEGITO jellegu valaszt, a tobbivel nem kell foglalkozni!

2012. okt. 7. 10:50
 3/15 A kérdező kommentje:

igen, sikerült leraknom. nem mondom, nem volt könnyű, de erőt vettem magamon. most 20 hetes vagyok, a baba rendben fejlődik, minden mérete tökéletes szerencsére...

és nem úgy raktam le, hogy csökkentettem a napi "adagot" csak egyszerűen felkeltem reggel és elhatározam, hogy mostantól nem!

2012. okt. 7. 11:16
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Első válaszolónak!

Nézd meg a neten, hogy mit okozhat a babádnak, ha dohányzol ( végtaghiány, koraszülés, asztma stb) és elmegy a kedved a cigitől. Én 10 éve dohányoztam mikor terhes lettem, nagyon hiányzott, de egy szálat sem lettem volna képes elszívni sem várandósan sem szoptatás alatt.

2012. okt. 7. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezért nem akartam ide írni. Tudtam, hogy lepontoztok. Mint az oviba. Szánalmas.

Egyébként eddig 1 dobozzal szívtam, ezt csökkentettem 7 szálra.

1-es voltam.

2012. okt. 7. 12:42
 6/15 A kérdező kommentje:

szerintem próbáld minél előbb lerakni... szólj az orvosodnak is, hogy dohányoztál/dohányzol, ha még nem tud róla.

ugye én a 10. hétig cigiztem, voltunk azóta 4D-n én minden úja, mindene rendben van a picinek. remélem nálad is minden rendben lesz.

2012. okt. 7. 13:03
 7/15 anonim ***** válasza:

1-es valaszol: es mi van ha lepontoztak? Engem is lepontoztak, pedig meg csak nem is dohanyzom. Hahahha. Ez a szanalmas. Szard le! Kit erdekel, hogy a szazalek! A babad egeszsege erdekeljen ;) Az elso trimeszter a LEGFONTOSABB! Hiszen ott fejlodik ki mindene a babadnak! Probalj egyre kevesebbet szivni, vagy gyengebbet, amit irtam.

Kerdezo: neked pedig gratulalok! :)

Van egy ismerosom. Cigizett terhesseg alatt. Kevesebbet, volt hogy csak egy slukkot. De nekem olyan furcsanak tunt, hogy terhesen hogy lehet. Viszont nem itelkezett senki felette a csaladban! Hisz az o dontese! Nem ugy, mint itt a lepomtozasokkal :P

2012. okt. 7. 13:06
 8/15 A kérdező kommentje:
nem én pontoztam le senkit... nem is tudom mire jó...
2012. okt. 7. 13:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bírtam letenni ,csak csökkenteni 3-4 szálra és a leggyengébbre. Védőnő ,orvos tud róla,kiskönyvemben benne van. Nem titkolom ,mert ha már csinálom és nem voltam elég erős ahhoz ,hogy letegyem akkor annyit megtehetek,hogy nem titkolom el a doki előtt. A kicsivel minden rendben és velem is.

Az én ismeretségi körömben nagyon sok kismama dohányzott terhesség alatt is és egyik gyermekének sincs semmi baja. Én próbálkoztam nem egyszer nem ment, de ettől függetlenül mindenkinek azt mondom,hogy próbáljon leszokni,mert nagy lelkismeretfurdalást okoz Joggal! minden szál cigi. 38hkm

2012. okt. 7. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Hú, de büszke valaki, hogy 10 év után rögtön letette a cigit és még ki is meri írni... Dohányzok és meg is lehet érte kövezni!!! Mikor megtudod, hogy terhes vagy az kb a 6-7-8-9 hét. A dohányzás káros hatása a 7.-9. héten kialakul a babánál ( nyúlszáj, farkastorok )és úgye még dohányzol... Még nem is tudod, de ne adj isten már beteg is a baba. Gusztustalanok az ilyen álszent hozzászólások.
2012. okt. 8. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!