Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hét 3napos kismama vagyok!...

28 hét 3napos kismama vagyok! Mennyi az esélye ilyenkor a babának a tulélésre ha megszületik? 26 hét 4naposan volt 965 gramm!

Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne ezt tudnom (1honapig korházban voltam)mert gondok vannak a terhességemmel!de a baba egészséges teljesen!

2012. szept. 30. 23:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Gratula a jó hírhez! Azért csak pihenj, ha lehet feküdj, mer csak ez segít abban, hogy ne nyílj tovább. Márpedig minél nagyobb a baba, annál nagyobb súly nehezedik rá a méhszájra és ettől tovább nyílhat.

Én 24 hetesen nyíltam teljesen meg, de sikerült a szülést még a 28 hét végéig visszafogni, aznap töltöttem volna a 29. hetet, amikor egy fertőzés miatt beindult a szülés, elfojt a magzatvizem. 24. héttől végig kórházban voltak, fekve, megemelt ágyvéggel, ágyban mosdatással, ágytál használata mellett. De minden rendben van, mindkét fiam gyönyörűen nő, és igyekeznek behozni a lemaradást. Ilyen korban már igen jó esélyek vannak nemcsak a túlélésre, de arra is, h egészségesek legyenek. A PIC-en 500 gr.-os babákat is láttunk, később egy másik kórházban olyan közel 2 kg-os babát, aki már ment haza, 450 grammal született, és egészséges volt. Kitartást, sok pihenés, sok vitamin, gyümi stb. és minden rendeben lesz. Beszéld meg a kisasszonnyal, hogy mindkettőtöknek az a legjobb ha minél tovább bent marad.

2012. okt. 8. 19:57
 22/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :-) es orulok hogy jol van nalatok is a pici:-)
2012. okt. 8. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!