36+4 kismama vagyok. Az UH-on ma azt mondták, hogy a baba becsült súlya 3400 gramm. Másnak mennyi súlyt becsültek és mennyivel született a baba?
Nem feltétlenül. Ez csak becslés, egy csomót tévedhetnek is.
Nekem mondjuk csak 3200g volt ennyi idősen, de a szülés előtti nap már 3960-at becsültek, és több, mint fél kilóval volt másnap kevesebb, amikor megszületett:)
nekem szülés előtt 3 nappal 3500-ast becsültek, 2880-nal született
a fiamra meg azt mondták, hogy nagyon pici, aztán 37+6-nál 3300 grammal született
ez csak becslés, azt mondják az orvosok ,hogy akár fél kg-ot is lehet tévedni, az első gyerekünknél ez ugye még több is volt...
Szia!
A kiírt napon 3600 grammra becsülték 2 nap múlva 4200-vel született:)
De jó... akkor nem kell még négy hétig izgulnom, hogy hogy fogom megszülni... majd ha ott tartok, meglátom:-)
Köszi
Szia!
34 hetesen mérte adoki 3 kilónak alányom
38hetesen 3700grammnak
39+4-re született 3950-nel!Szóval nálunkpontos volt amérés!De ehhez asúlyhoz a lányom 61cm volt,így nem volt dagi!
ÉS nagyonkönnyű szülésem volt!4-5 hét múlva a doki szerint nagyobb kislányt fogok szülni!
Könnyű szülést kívánok Neked is!
1. baba: 36+5 tipp: 3350gramm, született 3800zal, (kiírt napon)
2. baba 36+0 tipp: 2750gramm, született 2600zal (kerek 38héten)
3. babát 37hetesen tippelték 2800grammra és 5nappal kiírás előtt született 3050grammal!
A 2. babánál nem nagyon jött be a tipp, a másik kettőnél kb igen.
Én megtippelem a babádat, hogy kb 3.5-4kg között lesz a születési súlya! :))
JÓ egészséget nektek és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!