Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34+5 kismama vagyok és front...

34+5 kismama vagyok és front érzékeny félek ezektől a frontoktól amik mostanába vannak-lesznek. Ti is érzitek?

Figyelt kérdés
Ma elég jól vagyok még,de tegnap reggel szént ment a fejem,este pedig arra keltem,hogy úgy görcsölök hogy nem is birok felkelni,valahogy vissza aludtam és reggelre már nincs semmi bajom.De azért aggodok.....
2012. márc. 30. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 hetes vagyok, de tegnap és tegnap előtt majd szétszakadt a fejem és tegnap sokat görcsöltem is. A széltől ki sem merek menni, mert rögtön megfájdul a fülem, úgyhogy ha hülyének néznek, ha nem és sapkát húzok ebben a bolond időben.
2012. márc. 30. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hamarosan megszületik! :)

Frontoktól függetlenül. :)

2012. márc. 30. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
magneB6-ot még bevehetsz kb. 1 hétig, ha görcsölsz. de szerintem ne aggódj,pihenj sokat
2012. ápr. 1. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Ilyenkor már amúgy is (frontoktól függetlenül is) normális ha görcsölgetsz/jóslózgatsz!

Ezek kicsifrontok szerintem aszülésbeinduláshoz!

De a 36. hétig amúgy is szedned kell a magnéziumot, Nem???

Legalábbis nekem igen és én 34+3 vagyok!Pedig 35. héttől napi NST-nb leszek egyéb veszélyeztetettségi okokból! :(

Nekem is vannak rosszabb napok,mikor nem elég egy magnerot (500mg) pl tegnap buli volt nálunk így 1000mg-otettem és éjfélig voltam fentavendégek miatt,de túléltük!

Mi amúgy teliholdkor készülünk görcsökre...Ránk az is nagyhatással van (szerdán lesz)

De nyugi,a szervezeted meg hagy készüljön!

Kitartást,már nem sok van!

2 éves kislány és 34 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!