A 39. hétben járok.3 órája folyamatosan fáj a medencém, mintha "be akarna szakadni". Ez lehet a szülés előjele vagy csak a front? Első babás kismama.
Figyelt kérdés
Zuhannyoztam meleg vízzel, de csak adddig nem éreztem, míg ment rá a víz. Ahigy elzártam a csapot, újból éreztem az erős nyomást.2012. febr. 3. 15:24
1/8 anonim válasza:
Hát ez bármelyik lehet.
Légy résen. Ha beindulna, akkor azért más jelek is lesznek még ezen felül.
Szép szülést Neked!
2/8 A kérdező kommentje:
*zuhanyoztam
*ahogy
bocsi
2012. febr. 3. 15:30
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
keményedik a pocakom is
2012. febr. 3. 15:30
4/8 anonim válasza:
VAgy magzatvíz, vagy rendszeres fájások társulni fognak szerintem. De az is lehet, hogy majd egy hét múlva. Nehéz lenne megmondani.
Ha az segít elfoglalni magad, mérd a keményedések közti időt, és azt is, hogy egy keményedés mennyi ideig tart. A jósló fájás kb. 15-30 mp, a rendes pedig 40-60 másodpercig kemény, és rendszeres időközönként jön.
Hajrá!
első
5/8 anonim válasza:
HÁt ebből tényleg bármi lehet.Könnyű szülést!!
8/8 A kérdező kommentje:
Semmi. :( Jól érzi magát odabenn a babóca.
Talán a mai telihold..... A hétre vagyok kiírva.
2012. febr. 7. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!