Hol voltatok, amikor megindult a szülés?
1. itthon, alvás közben jöttek a fájások
2. itthon, netezés közben (ez annyiból volt rosszabb, hogy meg kellett várni, amíg hazaér a férjem, meg átjön valaki a nagylányomért)
Első: anyósoméknál laktunk akkor még, reggel elengedtem a párom dolgozni, de jeleztem, hogy ma még szülni fogunk, aztán 11kor a szomszéd srác bevitt a khba, éjjel meglett a picur, apuka du4kor esett be, sajna még így is korán:D:S
Második: máig sem tudjuk mi, de vmi nagyon folyt 17én hajnalban, elázott az ágyunk is, útközben is végig folyt, bár fájások semmi nem volt-ez volt gyanús, leadtuk a nagyot bementünk a kh-ba én meg párom(5körül értünk be, 8kor kitettek az osztályra, hogy nem szülök, de már haza sem mehetek) de.11kor elköszöntem a férjemtől(a du látogatásra nem jött be), próbáltam megszokni a kh létet. éjjel11kor kiültem a szülőszobák elé olvasni, és vágyakoztam befelé, meg is lett az eredménye 2:05re megszületett a kicsi, a férjem reggel felhívott, hogy tényleg beszéltünk és tényleg megvan a lánya vagy csak álmodta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!