Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 30 hetes kismama vagyok....

30 hetes kismama vagyok. Többen mondták már, hogy nagy a pocim. Az uh-on 1500 gramm súlyú bébit mondott a doki. Vajon a korához képest nagy a baba?

Figyelt kérdés
2008. jan. 7. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nagy a babód.Gondolj bele,hogy a 38.he´tig el kell érje kb.a 2700-2900g-ot.Nekem is nagy pocakom van.Emiatt ne aggódj.Ha nagy lenne a babád,az orvosod úgy is mondaná.38hetes kismama.
2008. jan. 7. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont jó a babád mérete, egyátalán nem kell aggódnod. Az emberek imádnak megjegyzéseket tenni a terhes nő pocakjára, ami pedig vagy úgy hangzik hogy " de kicsi ez a pocak, nem eszel rendesen, hogy fog nőni a gyerek...stb ", vagy a másik véglet " Úristem mekkora hasad van, mennyit híztál már, mi lesz veled a szülésig, hogy fog utána kinézni...stb, és ehhez hasonlók.

Lényeg hogy a babád szépen fejlődjön, és vidáman mocorogjon a pocakodban és hogy te jól érezd magad. A többi nem számít, és különben is múlandó.

Egy 25 hetes kismama

2008. jan. 7. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 32 hetes uh.szerint 2610g volt a babám.Nekem nagynak mondják.Szerintem pont jó.Könnyű szülést kívánok.34 hetes kismama.
2008. jan. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!