Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismama vagyok....

34 hetes kismama vagyok. Nektek mekkora volt a baba súlya ilyen idősen? Nekem 2400 gramm. Mennyivel született a baba? A méhszály 2110. Ezzel meddig lehet húzni? Azt mondta a doki hogy a magnéziumot mostmár hagyjam abba.

Figyelt kérdés
Dokim szerint mostmár bármikor szülhetünk.Viszont 2 napja fáj a pocakom teteje és nem tudom miért.Érzett más is ilyet?Elég kellemetlen.Ja és a méhlepény is eléggé el van öregedve már.
2009. szept. 17. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a második lányomnál a 35héten 3600grammot saccoltak és 39héten 4kilóval született.Most 7 hós a lányom.
2009. szept. 17. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint a magnéziumot meg a 36hétig ajánlják én még nem hagynám abba mert elég kicsi a babád és még bennt kéne,hogy maradjon nőni egy kicsit.Szerintem.
2009. szept. 17. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ha jól emlékszem 32 hetesen 2500-at, 36 hetesen pedig 3500-at jósoltak :) Kihúztam a végéig, (igaz én végig zárva voltam) napra pontosan érkezett 4060 grammal.
2009. szept. 17. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

34 hetesen nekem is 2400 grammra becsülték a baba súlyát. 3350-el született. A méhszáj nekem a 36. héttől volt 2100, mégis indított szülés volt,a kiírt utáni harmadik napon, vagyis, hogy meddig húzod, azt szerintem nem lehet megjósolni.Szerintem pihenj, hagy' maradjon még odabenn egy kicsit a picurka!

Ha meg nem érzi már jól magát, úgyis kibujik! Boldog babavárást!

2009. szept. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!