Aggodom. Tanacs?
Sziasztok
30.heten medencevegu fekvesben volt a babam. most 33.heten jarok es vajon befordult mar? Ezt erezhetem? 2-3napja iszonyuan huzodik a hasam kellemetlenek a mozgasok is! Nehezen viselem... nem tudom megitelni azt sem h keze laba feje hol lehet? Felek a csaszartol nagyon szeretnek rendesen szulni!tanacs vagy tipp a baba kitapintasara?
33hkm
36.heti uh-t várd ki. Én is tettem fel hasonló kérdést 33.hét körül. Volt aki azt írta,hogy érezte,amikor befordult,van aki azt,hogy semmit sem érzett belőle. Én is utóbbiak közé tartozom,bár nekem ennyi idősen harántfekvéses volt a babám,a 36.héten már fejvégű. Sajnos ha nem fordul be,akkor nem tudsz mit tenni ellene,úgyis a baba dönt. De szerintem korai még aggódni, még bőven van ideje irányba helyezkedni. Csak pozitívan!
39 hkm
Szia!
Arra sajnos nem tudok tippet,hogy hogyan tapintsd ki,hogy fejvégű-e már,nekem vizsgálatkor a doki mindig kitapogatta a buksiját. Egyébként nekem a 34.héten fordult fejvégűből farosba,majd a 35.héten vissza fejvégűbe. Na hát azt lehetett érezni,mert már olyan nagyok a babácskák ilyenkor,hogy fáj,ha így forgolódik. Szóval nyugi,még bőven van ideje,megfordulhat,én sem hittem,hogy vissza fog fordulni,készültem is a császárra,de megfordult =)
Beszéld meg a babóddal,nekem bejött =)
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!