Aggodom. Tanacs?

Figyelt kérdés

Sziasztok

30.heten medencevegu fekvesben volt a babam. most 33.heten jarok es vajon befordult mar? Ezt erezhetem? 2-3napja iszonyuan huzodik a hasam kellemetlenek a mozgasok is! Nehezen viselem... nem tudom megitelni azt sem h keze laba feje hol lehet? Felek a csaszartol nagyon szeretnek rendesen szulni!tanacs vagy tipp a baba kitapintasara?

33hkm

2012. szept. 25. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:

36.heti uh-t várd ki. Én is tettem fel hasonló kérdést 33.hét körül. Volt aki azt írta,hogy érezte,amikor befordult,van aki azt,hogy semmit sem érzett belőle. Én is utóbbiak közé tartozom,bár nekem ennyi idősen harántfekvéses volt a babám,a 36.héten már fejvégű. Sajnos ha nem fordul be,akkor nem tudsz mit tenni ellene,úgyis a baba dönt. De szerintem korai még aggódni, még bőven van ideje irányba helyezkedni. Csak pozitívan!

39 hkm

2012. szept. 26. 06:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Még lehet bármi, nekem 37 hetesen fordult jó irányba. Még van jó pár heted, ha befordul, még vissza is fordulhat...
2012. szept. 26. 06:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb. a 29. héttől medencevégűbe volt a babám (úgy is maradt). De én éreztem a kis fejét fenn a bordáim alatt, úgyhogy mindig tudtam, hogy nem sikerült átfordulnia, pedig párszor éreztem, hogy nagyon mocorog, és mintha azzal próbálkozna.
2012. szept. 26. 07:24
 4/6 Disi ***** válasza:
Nekem a kiírt napon fordult vissza :((( Rá 2 napra császároztak, mert nem akart kibújni. Annyira nem készültem császárra, hogy nagyon utána sem olvastam hogy hogyan is történik. De így utólag nem bánom, problémamentes, gyors szülésem volt, bár én is nagyon szerettem volna normál úton. Ne félj tőle :))) De még befordulhat, van még idő.
2012. szept. 26. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Arra sajnos nem tudok tippet,hogy hogyan tapintsd ki,hogy fejvégű-e már,nekem vizsgálatkor a doki mindig kitapogatta a buksiját. Egyébként nekem a 34.héten fordult fejvégűből farosba,majd a 35.héten vissza fejvégűbe. Na hát azt lehetett érezni,mert már olyan nagyok a babácskák ilyenkor,hogy fáj,ha így forgolódik. Szóval nyugi,még bőven van ideje,megfordulhat,én sem hittem,hogy vissza fog fordulni,készültem is a császárra,de megfordult =)

Beszéld meg a babóddal,nekem bejött =)

39hkm

2012. szept. 26. 08:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! Minden nap tobbszor komunikalok vele es sokat setalok!!!jov heten megyek 4d uh ra! Nagyon varom!!! Probalok pozitiv lenni! Amugy azt h a laba hol van nyilvan abbol meg lehet itelni h ahol rugasokat erzunk valoszinu h ott!?
2012. szept. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!