Aggódom! Ugye nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Enyhén fájdalmas pisilés, hüvelyviszketés, tejszerű folyás (nem túl sok, de van)! Két napja tart, orvoshoz legkorábban csak hétfőn tudok menni!
Mit tudnék tenni a panaszok enyhítésére? Ha doki gyógyszert vagy hüvelykúpot ír fel, ugye nem árt a babának? Aggódom miatta!! 6. hétben vagyok!
2012. aug. 31. 16:03
1/7 anonim válasza:
Kamillateával mosogasd az biztos nem árt, akár bele is ülhetsz egy lavorba amiben kamillatea van.
2/7 anonim válasza:
1.-nél a pont! Lehetőleg langyos legyen. Kerüld a meleg tusolást, csak langyossal.
3/7 anonim válasza:
Kamillatea,vagy egy tampont áztass be natúr activiába és 2-3 óránként cseréld,ez helyre állítja a ph-t,nekem a második napon már nem voltak tünetek!
4/7 anonim válasza:
Elég valószínű a tüneteidből, hogy valamilyen gombás fertőzésed van, nekem mikor (nem terhesen )ilyenem volt sokat segített a lactacyd intim mosakodó gél.Napi 3x mosd meg vele alaposan.
5/7 A kérdező kommentje:
Intim mosakodógélt használok naponta! Kamillateám filteres van itthon, az is jó?? Köszönöm az eddigi válaszaitokat!!
2012. aug. 31. 17:30
6/7 anonim válasza:
Persze hogy jó a filteres, én is arra gondoltam.
Egy jó nagy adag kamillateát főzöl, és vagy öblögeted, vagy lavorba öntöd és beleülhetsz.
Jobbulást!
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem talán a szárított kamillavirágzatra gondoltok, mert azt is lehet kapni, nagyobb kiszerelésben, ha jól tudom! Akkor megpróbálom, remélem segít! Köszönöm!!
2012. aug. 31. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!