Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom! Ugye nem lesz baj?

Aggódom! Ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

Enyhén fájdalmas pisilés, hüvelyviszketés, tejszerű folyás (nem túl sok, de van)! Két napja tart, orvoshoz legkorábban csak hétfőn tudok menni!

Mit tudnék tenni a panaszok enyhítésére? Ha doki gyógyszert vagy hüvelykúpot ír fel, ugye nem árt a babának? Aggódom miatta!! 6. hétben vagyok!

2012. aug. 31. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Kamillateával mosogasd az biztos nem árt, akár bele is ülhetsz egy lavorba amiben kamillatea van.
2012. aug. 31. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
1.-nél a pont! Lehetőleg langyos legyen. Kerüld a meleg tusolást, csak langyossal.
2012. aug. 31. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Kamillatea,vagy egy tampont áztass be natúr activiába és 2-3 óránként cseréld,ez helyre állítja a ph-t,nekem a második napon már nem voltak tünetek!
2012. aug. 31. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég valószínű a tüneteidből, hogy valamilyen gombás fertőzésed van, nekem mikor (nem terhesen )ilyenem volt sokat segített a lactacyd intim mosakodó gél.Napi 3x mosd meg vele alaposan.
2012. aug. 31. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Intim mosakodógélt használok naponta! Kamillateám filteres van itthon, az is jó?? Köszönöm az eddigi válaszaitokat!!
2012. aug. 31. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy jó a filteres, én is arra gondoltam.

Egy jó nagy adag kamillateát főzöl, és vagy öblögeted, vagy lavorba öntöd és beleülhetsz.

Jobbulást!

2012. aug. 31. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem talán a szárított kamillavirágzatra gondoltok, mert azt is lehet kapni, nagyobb kiszerelésben, ha jól tudom! Akkor megpróbálom, remélem segít! Köszönöm!!
2012. aug. 31. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!