Mit tehetnék, hogy kicsit megnyugodjak, már nem bírom, hogy azon aggódom, egészséges lesz-e a babám?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, eddig minden erdeményem rendben volt, 4D-n is voltam, de az integrált tesztet az elején nem csináltattam meg több okból. Most azon parázok, hogy nehogy rendellenességgel szülessen a babám.2011. szept. 20. 13:21
1/4 anonim válasza:
De miért parázol,ha a tesztek jók lettek?ne aggódj.a tesztek kimutatták volna ha gond van és a 4d,uh-n is látták volna.Ne idegeskedj.nem lesz semmi baj.Légy pozitív.Az hogy nem csináltattál integrált tesztet nem jelent semmit,én sem,csak a simát,azon minden rendben volt.Ne aggódj.Nem lesz semmi gond a babával.Gyönyörű egészséges babát fogsz a világra hozni.
2/4 anonim válasza:
ne aggódj! a tesztek kimutatták volna,ha van vmi, a 4Ds meg pláne.
Boldog babavárást, már nincs sok hátra aztán megpuszilhatod :) gondolj erre
3/4 anonim válasza:
ezt szrintem agyban kell lejátszanod. én amikor megtudtam hogy terhes vagyok, megfogadtam, hgy nem fogok aggodalmaskodni. így is volt.nekem csak a nődoki előtti 10 perc, amíg várakozok , az a kritikus, ott annyira izgultam mindig, hogy csak na!
4/4 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám, én is 26 hetes vagyok. Tettem fel nem olyan rég egy kérdést, olvasd el: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!