Van itt olyan, akinek 30 hétre született a babája és mégis egészséges?
Két ismerősöm is van, mindkettőnél kisfiú, egyiknél 30.hétre, másiknál 31.hétre született a baba.Mindegyiknél rendben van minden, olyan 2 év körüliek most.
Mert van miért aggódnod?
ma 14:41
Szerencsére nem mindenkit. Dolgoztam/dolgozom koraszülött intenzíven, és nekem a 25. hétre született 1.5 kilós kicsi is evett cumiból, csak lassabban. Szerencsére nem mindenkinek kell a szonda, csak türelmesnek kell lenni. Sok helyen azonban túl lusták a nővérek, és így automatikusan lenyomják a szondát, ami nagyon rossz, így nem fejlődik a kicsi.
inkább arra gondolj, ha most beindulna,még jó eséllyel vissza tudják tartani!Nálunk sikerült pedig teljesen elvékonyodott a méhnyak és 2 ujjynaira kinyíltam a 31. hétem!Rendes fájásokkal indult a szülés!De csak 39+4 re született végül!
De inkább ne is gondolj ilyenekre :):):)
22 hós kislány és 9 hetes pocakbabi anyuja
én is 25 hétre születtem 1 kg 10 dkg-al, semmi bajom, hál Istennek! :D
lány vagyok :D most 27 éves, fizikailag "kemény" :D sokmindent sportoltam, nem vagyok semmire allergiás,soha nem voltam beteg, néhány influenzát leszámítva :)))
soha nem szedtem gyógyszert!
amúgy állítólag a lányok szívósabbak. --->pedig mindig leszólnak minket a férfiak :))) s,lám itt is kiderül a turpisság :D
amúgy,szerintem ne gondolj ilyenekre.
a széltől is óvott gyermekek állítom sokkal betegesebbek!
figyelj meg egy kis cigánygyereket, kirakják őt a "grundra" télen -10 fokban mezítláb,mégsem beteg soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!