9 hetes vagyok! Eddig alig volt tünetem, néha émelygés, de pár napja az is alig. A dokimhoz június első hetében mennék uh-ra, viszont most a sztk-s terhesgondozáson is adtak egy beutalót szerdára, uh-ra (véletlenül küldtek be, mert nem tudták,hogy magán dokim van:)), gondolom ezt is azért, mert nem tudták vagy a védőnő elfelejtette. A párom szerint el kellene mennem, mert 3 napja tiszta ideg vagyok, hogy mi van, ha nem él már a baba és azért nincs már az a kevés tünet sem!
Viszont másfél hétre rá meg megyek a dokihoz is! Nem árt neki az uh? A dokim még az elején azt mondta,hogy nem!
Ja és utána egy hétre meg jön a 12. heti genetikai!
2011. máj. 23. 08:34
1/9 anonim válasza:
Az ultrahang nem ártalmas ,nekem hetente 2x nézték és semmi baja a lányomnak.
2011. máj. 23. 08:37
2/9 anonim válasza:
Én is rengeteget jártam UH-ra. Nem árt egyáltalán. Én nagyon élveztem, olyankor mindig láttam a babát, szerintem ez nagyon jó, pozitív élmény, feltölt energiával, és az aggodalmaid is elmulassza :o)
2011. máj. 23. 08:52
3/9 A kérdező kommentje:
Kösz! Akkor elmegyek szerdán!:))
2011. máj. 23. 08:55
4/9 anonim válasza:
Az uh nem károsítja a magzatot, mivel az csak hang. Röntgen tilos, uh lehet.
2011. máj. 23. 09:52
5/9 anonim válasza:
Szia. Menj nyugodtan, nekem volt az elején egy kis vérzés, úgyh nekem hetente egyszer kellett mennem...nagyon sok nő kénytelen sűrűn járni uh-ra, és attól természetesen teljesen egészséges lesz a babájuk. A másik dolog, hogy légyszives valahogy próbálj meg azon ne idegeskedni, hogy "nem él már a babád"...nekem semmi tünetem szinte nem volt végig, és ez nem is jutott eszembe. A terhesség nem egyenlő ezekkel a tünetekkel, valakinek van, valakinek egyáltalán nincs semmi(a szerencsések) :) Főként ha egyébként minden rendben (nem vérzel, stb), akkor inkább legyél nagyon boldog h egyenlőre a szerencsések közé tartozol :) És ne idegeskedj butaságokon, mivel azzal ártasz...csak arra gondolj, hogy minden rendben van a babusoddal és hogy milyen szépen növekszik, stb. Ha van kedved, beszélgess hozzá, igaz, h még nem hallja, de biztosan érzi, hogy foglalkozol vele...:) üdv
2011. máj. 23. 09:56
6/9 anonim válasza:
Szia!
Menj el nyugodtan!
Az uh nem ártalmas kicsit sem!
nekem is hetente 2x volt, sőt még 4d-re is mentünk havonta és egészséges mindkét fiam.
Az árt ha izgulsz és idegeskedsz, de az uh nem!
Ne izgulj, jól van a Pici, növekszik szépen!
:D
2011. máj. 23. 10:29
7/9 anonim válasza:
Az uh nem árt, én múlt hétig minden héten voltam és én is kb. 9 hetes lehetek. Örülj, hogy alig vannak tüneteid, én ezt nem igazán mondhatom el magamról, de én ennek örülök, hogy van. A babáddal pedig semmi gond nincs. Csak pozitívan és optimistán gondolkodj! Minden rendben van!!!!
2011. máj. 23. 10:29
8/9 anonim válasza:
Menj el nyugodtan tényleg semmi baja nem lesz a babádnak és megnyugszol legalább.Amiatt ne izgulj h nincsenek tüneteid nekem is el múlt minden tünetem mire 9 hetes lettem.Ma már a 36. hétben járunk:)Boldog babavárást:)
2011. máj. 23. 10:33
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!
Tudom,hogy az aggódás jobban árt, de akkor is félek! Na mindegy, most már szerdáig csak kibírom valahogy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!