Voltam 18 hetes uh-n ĂŠs minden rendben volt. Akkor ha megyek a 20. heti nagy uh ra akkor is minden rendben lesz ugye? ĂŠn ĂĄllandoan aggodom pedig nem is kellene
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 12:06
1/5 anonim válasza:
Biztosan minden rendben lesz,ne aggódj:)De én úgytudom hogy a 18.heti UH a "nagy" genetikai UH.A 12 meg a 18,ez a kettő szokott lenni ami genetikai,de lehet roszzul tudom.(20h)
2/5 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. A 20. héten csak akkor van nagy ultrahang, ha nem tudtál elmenni a 18.-on, vagy 19.-en. Mért kéne most újra menni, ha minden rendben volt? Nem lehet, hogy a dokid pénzt akar szakítani? 2 hetente ultrahang?
3/5 anonim válasza:
Első vagyok,mondjuk én a 18.UH-ra 19+2hetesen mentem,mert azt mondta a dokim akkor menjek,(19-20hét között)de utána nem kell csak 24hetesen menni UH-ra,legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!