Ez normális? Úgy aggódom!?
Figyelt kérdés
8 hetes 0 napos vagyok ma, és tegnap is ma is nagyon enyhén görcsölget a hasam, mint mikor mensi előtt vagyok, csak enyhébben. Ugye nem fog megjönni?Ha jól számoltam, holnap holnap után lenne esedékes a mensim, ha nem lennék babás, lehet még emlékszik a szervezetem és azért görcsölget a hasam, vagy nő a méhem?Amúgy se barnázásom, se vérzés semmi nincs!2012. aug. 29. 08:49
1/3 anonim válasza:
Terhességem első 4 hónapjában minden alkalommal, amikor mensi ideje lett volna, fájdogált a hasam, mintha meg akarna jönni. Nekem erre doki azt mondta, hogy tök természetes dolog, és addig ne aggódjak, amíg nem fájdalmas, nem görcsös, és nem vérzek.
De természetesen, ha fáj, rosszul vagy, akkor menj dokihoz.
2/3 anonim válasza:
Szia. Én pénteken lépek a 12. hétbe, és nekem is végig görcsölt a hasam. Szedj magneb6ot, én napi 3at szoktam. És pihenj minél többet. Nekem most kezdett csillapodni. Illetve, ha hányósabb vagy akkor ez is lehet a bibi, mert nekem utána görcsölt nagyon, de mióta az elmúlt a görcsök is . És próbálj nem idegeskedni attól is csak rosszabb.
3/3 anonim válasza:
6 hónapos vagyok, és még most is szoktam időnként érezni ezt az enyhe érzést, ami hasonlít ahhoz, amilyen menstruáció előtt szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!