Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek nem sok (k) már ez a...

Nektek nem sok (k) már ez a sok jó tanács?

Figyelt kérdés

Szívesen meghallgatom a jó tanácsokat a babával kapcsolatban de már nem bírom elviselni amikor rám erőltetik.Tipikus "márpedig úgy csináld ahogy én mert az úgy tökéletes!" Pedig nagyon nem!Én pont hogy az ellentétét csinálnám.Na mindegy.Nektek is vannak ilyen "kedves" ismerőseitek?

34hkm

2012. aug. 28. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nem kell messzire mennem: anyósom. de nem bosszantom magam rajta, sőt senki tanácsin sem. úgyis úgy fogjuk nevelni a gyermekünket ahogy mi azt jónak látjuk.

ha elfogadsz egy tanácsot... :D

2012. aug. 28. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszületik a baba, még sokkal több ilyet kapsz, úgyhogy meg kell tudnod kezelned.:)
2012. aug. 28. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ehhez hozzá kell szoknod.Boldog-boldogtalan osztogatja a tanácsokat,még az sem kell,hogy ismerős legyen.Idegenek is meg fognak találni az utcán.

Sajnos fel kell vértezned magad:)

2012. aug. 28. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneknek szépen/vagy ahogy sikerül kifejtem a véleményem és azt követően nem jön több tanács. Nem nagyon érdekel ki, hogy csinálja/csinálta, vagy ha érdekel, megkérdezem. Egyébként meg nekem ne okoskodjon senki, én sem szólok bele más dolgába kéretlenül.
2012. aug. 28. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Megkaptam én is ezeket az első pár hónapban anyósomtól:

Mi lenne, ha.....

Nem lenne jobb, ha..............

Ha rám hallgatsz.............

A fiam 1 éves koráig ment ez, már a férjem is unta, és többször elmondta, hogy a gyerek anyja, mármint én tudja a legjobban, mit hogyan kell. Aztán elmaradtak a jó tanácsok, látta, hogy szépen fejlődik a fiam, és megnyugodott. Addig azonban az idegeimre ment, pedig mindig is jó volt a kapcsolatunk, most is az, de az az időszak nem volt fáklyás menet. Próbálkoztam kedvesen elmagyarázni, miért akarom így, voltam undok, nem segített semmi, csak az idő. A kedvencem az orrszívó volt: az fáj a gyereknek, kiszívom az agyát, persze képletesen. Aztán, mikor 1,5 évesen náthás lett, előtte szívtam le az orrát, és látta, hogy nehogy nem rossz, de a kicsi lelkesen csinálta magának.

Igaz, hogy a jó szándék vezérli ezeket az embereket, de rém idegesítőek. Nekem mindig az volt az érzésem, hogy anyós nem tart elég rátermettnek arra, hogy anya legyek.

2012. aug. 28. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok

anyóssal kapcsolatban: nagyon sok baba cuccot fogok kapni, a családban van egy 1 éves gyerkőc. azt mondja, hogy ő nem akarja ilyen olyan ruhákban látni az unokáját. de egy 1 éves gyerek olyan gyorsan növi ki a ruhákat, hogy nincs ideje rendesen összekoszolni sem :) szóval nem értem ezt.

a másik meg, hogy párom is és én is nagyon válogatósa vagyunk. de már most mondja, hogy az ő unkája majd meg fog enni mindent. 1 majd én eldöntöm, hogy mit adok a gyereknek, 2 mikor meg nagyobb lesz akkor meg majd ő maga dönt hogy mi ízlik neki és mi nem...

szóval néha az agyamra megy. ettől függetlenül szeretem, csak néha sok a drágám :))

2012. aug. 28. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Itt az a probléma, hogy nincs olyan h: szerintem így csináld..., vagy én a helyedben...stb

Rendesen rám parancsolja meg rám erőlteti, pedig nem értek vele egyet, sőt senki nem ért vele egyet, mert eszméletlenül félrenevelte a gyerekét, de ő azt hiszi h jól csinálta.A családi botrány elkerülése érdekében tűrnöm kell.Csak elég nehéz.Főleg terhesen.Egyébként köszi a válaszokat!:)

2012. aug. 28. 22:33
 8/8 ZsZs27 ***** válasza:
Nos, nekem még a doktornő és a védőnő is egymással ellentétes tanácsokat ad. Én meghallgatok mindenkit, aztán úgy teszek, ahogy én jónak látom.
2012. aug. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!