Megbánja? Mi történhetett? Valami tanács esetleg?
nem fogja fel szerintem, rólam nem mondott le hivatalosan az apám, mégsem törődött velem sose. most azt sem tudja, hogy férjhez mentem, és unokája lesz :)
ők is ilyesmi szituba voltak, apám még tanult, de elvileg mindketten akartak, aztán mégis a qrva művészi pályája lett fontosabb mint én.
2 éves koromban el is váltak.
nagyon sajnállak, nekem is gyanus a szülők előtt tett nyilatkozata, gondolom ő még nem férfi, nincs saját akarata, no meg azt sem írtad, milyenek a körülményeitek, kinél laktok....
Szerintem is a szülei befolyásolják.
Beszéljétek meg szépen,hisz annak a kisgyereknek mindkét szülőre igenis szükség van!
Vagy csak most döbbent rá,hogy egy gyerek igenis nagy felelősséggel jár!
4 gyerkőc anyukája
teljesen megertelek.. sajnos hasonlo cipoben jarok, azzal a kulonbseggel, hogy en mar 35hetes vagyok...28 hetes voltam, amikor elkoltozott az alberletunkbol, szinten igy, egyik naprol a masikra... ugyhogy en most, a szules elott kb egy honappal nagy pocakkal, teljesen kimerulten meg koltozkodhetek is. (sajnos nemtudom fent tartani egyedul a lakast) pedig o mar nem is egy kisfiu..o 28 en 21.
mindezt azert irtam le, hogy biztasson az en peldam: inkabb most menjen, mint kesobb!! en is ezzel "nyugtatom" magam, hogy ha egy ujszulottel hagyott volna ekkora kulimaszban, az rosszabb lenne...
sajnos akarmi is tortent vele, ha menni akar, akkor hagyni kell. elodazni a dolgokat csak rosszabb, kesobb ha azt hiszed szamithatsz ra...
en szemelyszerint titkon bizom benne, hogy rafog jonni mekkora hibat kovetett el, foleg ha a kezeben tartja majd a kislanyunkat, de ez nem jelenti azt, hogy szonelkul vissza tudnam fogadni - orokke attol rettegnek, hogy mikor tesz ki ennek az egesznek minket ujra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!