Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbánja? Mi történhetett?...

Megbánja? Mi történhetett? Valami tanács esetleg?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és a legszebb napjaim voltak 3nappal ezelőttig ugyanis a egyedül maradtam.Minden rendben volt,nem vettem észre semmit beszélgettünk a nevekről,arról,hogy ki kel fel majd,ha sír.Simogatta és puszilgatta a hasam..megkérdeztem tőle ugye szeretni fogod?a válasz az volt,hogyne szeretném.De amikor összeült az én és az ő családja,nem ismertem rá!Azt mondta nem lenne baj,ha nem most lenne..és,hogy befejezi mindenképp a sulit,de úgy nem megy,ha 3an vagyunk..és emellett a zenélést választotta.Kérdeztem tőle,hogy akarja e a babát és ezt az egészt,azt mondta nem nagyon.kérdeztem tőle,hogy eddig miért nem mondta a válasz csak az volt rá,hogy hát eddig nem..a teljes jogról való lemondó nyilatkozatot is aláírná..én pedig itt vagyok tele kérdésekkel,hogy ki ez az ember aki rólam és a saját gyerekéről lemond.Mi változott 2nap alatt?Úgy érzem nem ismertem akivel együtt éltem,..azóta nem beszéltünk.22 évesek vagyunk.szerintetek felfogta,hogy miről mond le,ha aláírja azt a papírt?
2012. ápr. 3. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Huhhh hát ez kemény :( sajnálom. Nem lehet, hogy a szüleitől tart?
2012. ápr. 3. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik napról a másikra elöntötte a kétségbeesés, mert felelősséggel tartozik kettőtökért. Ő a családfő, neki kell eltartani téged és a kisbabát is. Biztos hogy betojt... :( (első voltam)
2012. ápr. 3. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:

nem fogja fel szerintem, rólam nem mondott le hivatalosan az apám, mégsem törődött velem sose. most azt sem tudja, hogy férjhez mentem, és unokája lesz :)

ők is ilyesmi szituba voltak, apám még tanult, de elvileg mindketten akartak, aztán mégis a qrva művészi pályája lett fontosabb mint én.

2 éves koromban el is váltak.

nagyon sajnállak, nekem is gyanus a szülők előtt tett nyilatkozata, gondolom ő még nem férfi, nincs saját akarata, no meg azt sem írtad, milyenek a körülményeitek, kinél laktok....

2012. ápr. 3. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szülei befolyásolják.

Beszéljétek meg szépen,hisz annak a kisgyereknek mindkét szülőre igenis szükség van!

Vagy csak most döbbent rá,hogy egy gyerek igenis nagy felelősséggel jár!

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 3. 11:46
 5/10 A kérdező kommentje:
A szüleim nagyon korrektek voltak vele,annak ellenére,hogy ők is csalódtak benne!Nem kellett volna feladnia semmit,csak kicsit átszervezni!Nagyon fáj amit tett mert nem ilyennek ismertem,de nélküle is végig fogom csinálni,nehéz lesz,de semmi nem állíthat meg!
2012. ápr. 3. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem irigyellek!Nehéz helyzetben vagy az biztos.De most akkor is az az elsődleges szempont,hogy koncentrálj a babára.Neki sem jó ha te ideges vagy. Minden szempontból ő az első!!!Vannak szüleid?Ha igen költözz haza egy kis időre.Hagyd gondolkozni a párodat.(Igaz nem most kéne).Ha nem változik a véleménye akkor ne tervezd vele a jövőt!Valószínű,hogy most jött rá arra mit veszít ha elkötelezi magát egy gyerekkel.Az én első párom szintén zenész.Gitáros egy együttesben.Azt hittem ha megszületik a fiúnk minden más lesz....Rosszabb lett.Állandóan ott maradtam egyedül a picivel.Az ő pénze csak a turnékra ment el.Semmit nem adott haza.Ráadásul albérletben laktunk.Mikor nagyobb lett a gyermek és én vissza mentem dolgozni,őt az sem érdekelte,hogy oldom meg az óvodát,iskolát..és sorolhatnám.Ha valaki én tudom,hogy kutyából nem lesz szalonna.Vigyázz magatokra,légy eröss!!
2012. ápr. 3. 11:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Albérletben voltunk az egyetem miatt,de én most haza költöztem!Az ő családja nem nagyon tudott volna támogatni,de nekem az erkölcsi támogatás is bőven elég lett volna.Szerencsésnek mondhatom magam mert az én hátterem biztos,és ez a baba amit ő nem akar semmiben nem fog hiányt szenvedni.
2012. ápr. 3. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaza van utolsónak, mintha anyám írta volna le mindezt!
2012. ápr. 3. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, lehetsz még boldog mással, aki helyette is szereti majd a gyermekedet.Jaj nagyon sajnállak!Én nem hiszem, h visszafogadnám. Gondolj bele h akkor örökre emlékezni fogsz fájó szavaira, tettére és soha nem tudsz többé 100%-osan bízni benne. Óriási csalódás lehet ez most neked, de hidd el m inden okkal történik.Kívánom h megnyugodjon a lelked a családod körében és h minél hamarabb eléd sodorjon az élet vkit, akinek mindennél fontosabbak lesztek!
2012. ápr. 3. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:

teljesen megertelek.. sajnos hasonlo cipoben jarok, azzal a kulonbseggel, hogy en mar 35hetes vagyok...28 hetes voltam, amikor elkoltozott az alberletunkbol, szinten igy, egyik naprol a masikra... ugyhogy en most, a szules elott kb egy honappal nagy pocakkal, teljesen kimerulten meg koltozkodhetek is. (sajnos nemtudom fent tartani egyedul a lakast) pedig o mar nem is egy kisfiu..o 28 en 21.

mindezt azert irtam le, hogy biztasson az en peldam: inkabb most menjen, mint kesobb!! en is ezzel "nyugtatom" magam, hogy ha egy ujszulottel hagyott volna ekkora kulimaszban, az rosszabb lenne...

sajnos akarmi is tortent vele, ha menni akar, akkor hagyni kell. elodazni a dolgokat csak rosszabb, kesobb ha azt hiszed szamithatsz ra...

en szemelyszerint titkon bizom benne, hogy rafog jonni mekkora hibat kovetett el, foleg ha a kezeben tartja majd a kislanyunkat, de ez nem jelenti azt, hogy szonelkul vissza tudnam fogadni - orokke attol rettegnek, hogy mikor tesz ki ennek az egesznek minket ujra...

2012. ápr. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!