Ti vesztek a nagytesónak valamit, amit mintha az újdonsült kistesó hozott volna?
Nekem nem lesz egészen 2 éves a kislányom, mikor meg fog születni a húga. Én vettem neki egy plüss cicát, azt fogja majd kapni a tesótól, de nem gondolnám, hogy ezzel könnyebb lesz elfogadtatnom vele az új helyzetet. Egyszerűen csak imádja most a macskákat és ez lett az az "alkalom", hogy megkapja.
Én próbálom magyarázni neki, hogy kistestvére lesz, néha megsimogatja a hasam, esetleg ad rá egy puszit, de szerintem nem igazán érti, hogy ez mit jelent. Ezt a problémát tudom, hogy nem a cica fogja megoldani, viszont azt is tudom, hogy nagyon fog neki örülni :)
Off: " Ilyen alapon ha nem vagy mélyen vallásos és nem vagy minden vasárnap templomba akkor ezeket se ünnepeld mert csak állajándék."
Ez akkora baromság! Ha nem vagy mélyen vallásos, attól még ünnep az ünnep és nem csak az ünnepli a Karácsonyt, Húsvétot, és a többit, mert állandóan a templomban lopja a napot, hanem mert ilyenkor együtt a család és kiléphetünk az unalmas munkanapokból egy kis időre.
On: Szerintem jó ötlet, hogy a kistesó hozzon valami ajándékot a nagyobbiknak és nem azért, hogy a szülők könnyebben elfogadtassák vele a pici érkezését, hanem hogy ő is örömmel fogadaj a picit, mert ő még nem fogja fel, hogy egy kistesó valójában nagy öröm anyának és apának. de így neki is az lesz.
Ha jön a második majd, én tuti veszek majd valami ajit a nagynak, aki most még a pocakban van.
31 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!