Kistesó születésekor milyen ajándékot hozzon a nagytesónak?
Szerintem is kedves otlet.
Ha mar ugy is kislany (es az elozo otlet szerintem nagyon tuti) kaphat a babahoz babakocsit cumisuveget stb.
Nekem nem jutott volna eszembe, bar meg csak az elso babat varom.
minden jot kivanok
Én külön figyeltem erre amikor barátnőm második kislánya született.Sok helyen olvastam,hogy ilyenkor a tesó féltékenység mégjobban kijön,úgyhogy vittem neki macit:)
A baba amúgy jó ötlet lenne,az jutott eszembe,hogy milyen jó lesz ha majd te a tesót ő meg a babát ápolja DE ez meg nem jó ötlet mivel őt kell bevonni a tesó ápolásába,szóval inkább vegyél neki egy macit,vagy valami apróságot:)Nem kell egy hóbelebumm dolog,ilyen korban még az apróságokat is értékelik:)
Nálunk ez fordítva volt, a 3 éves nagytesó hozott ajándékot a kicsinek. Megint babát várok, most már ketten készülnek, gondolkoznak, hogy mit hozzanak majd be a kórházba :)
Természetesen a nagy is kapott valami kis apróságot (nem a kistesótól, hiszen ez elég hihetetlen, nem?), de a lényeg az volt, hogy Ő adott a kistesónak :)
Nálunk kis plüssálatot hoztak neki (ketten kettő kiskutyát, pihe-puha), azóta is imádja a plüssálatait és mindig úgy is hívja őket, mikor keresi, hogy "tudod, az, amit a tesóimtól kaptam" :-))
És nagyon jó volt bizony, hogy hoztak, mert nagyon meglepődött és örült neki!!! A hordozóban volt mellettük, mkor bejöttünk és elkerekedett szemmel nézte, hogy az meg kié? Szóval jó dolog, érdemes odafigyelmi erre az apróságra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!