Ha éjjel aktív a babucim a pocakban akkor születésekor is inkább éjjeli "bagolyka" lesz?
Van akinek pocakban éjjel volt inkább aktív a babája és születése után átállt a nappali aktivitásra?Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv.28 hetes kismama.
nekem még pociban van,de én is kíváncsi vagyok hogy fog alakúlni.. :))
10-11-ig fent van,majd 1-3-ig és 6-kor már ébreszt!!!!
Remélem jobb alvó lesz itt kint:))
36 hetes km
Hát erre számítottam..:-D
Akkor megpróbálom kialudni magam mire megszületik.Nekem is késő estig rugizik+hajnalban 1 és 3 között azután reggel 6 körül.Az első válaszolónak gratulálok a babucihoz.Köszönöm a válaszokat.A második válaszolónak pedig gondtalan babavárást.
Üdv.
Szerintem ez is csak olyan babonaféle. Hiszen, ha megszületik, teljesen más ingerek érik, mint a pocakban. Kint már kell ennie, levegőt vennie, ölelgetik, fogdossák, fürdetik, fények, napsütés, éjszaka, stb...
Az én babám a pocakomban reggel 8 fele és este 8 fele volt aktív. Mióta megszületett, pont ebben a két időpontban kómázik :)
Ha megszületik, tudsz neki segíteni a nappal és az éjszaka megismerésével. Drukkolok, hogy éjszaka aludjon majd, ne úgy mint most :) :)
Jó babavárást kívánok!!
:-D
Köszönöm a drukkot.Remélem bejön,mert én nagyon szeretek aludni..:-)
Szia!
Egyet értek az előttem szólóval.
Az első babám, este 9 után kezdett el mocorogni, és 11-ig virgonckodott. Kint nem ezt tapasztaltam.
Megvolt a napirendje kezdettől fogva, utolsó szopit a lehető legkésőbbre raktuk (9 órára), és aludt hajnal 2-ig. Utána szopi, egy félórás küzdés, hogy aludjon, majd reggel kelt.
Szerintem ez is baba-, napirend és ingerfüggő.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!