Lehet párhuzamot vonni a baba pocakban való mozgása és a
kinti világban való aktivitása között?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy ha a baba a pocakban mondjuk sokat ficánkol, akkor, majd ha megszületik, kinnt is olyan aktív lesz-e? Vagy ezek közt semmi összefüggés nincs?
2011. aug. 16. 16:22
1/7 anonim válasza:
1. lány alig mozgott a pociban. Idekint is nagyon nyugodt gyerek!:-D
2. lány sokat ficánkolt,idekint felér néha egy fiúval! :-D
Remélem harmadjára már sikerül rácáfolni!- most nagyon aktív és erőseket rúg.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:36hkm.
2011. aug. 16. 16:25
2/7 anonim válasza:
Abszolút. Az én babám pocakban mindig délelőtt és késő este volt aktívabb, délután nyugi volt. Mikor kibújt jó ideig ugyanígy volt ez.
2011. aug. 16. 16:26
3/7 anonim válasza:
Nekem teljesen nyugodt volt a hasamba a kislányunk. Néha halálra is rémisztet, sokat jártam be a kórházba, hogy minden rendben van-e.
Utolsó hónapban azt vettem észre, hogy du. 6-tól kb. este 10-ig volt aktív. Volt, hogy éjszaka is felébredtem, bár nem éreztem a mozgását.
Kórházból hazajöttünk és kb. a 3. nap 'bemutatkozott'. Délután 6-tól sírt fürdetésig.
Most már nem olyan intenzíven csinálja. Ilyenkor ált. lemegyünk sétálni és alszik a babakocsiba. De, ha fent vagyunk, akkor néha úgy érzem, hogy ennek sosem lesz vége. :)))
2011. aug. 16. 17:09
4/7 anonim válasza:
Hasban alig mozgott, nagyon gyengék voltak a rúgásai lányomnak. Idekinn egy kisördög. 9 hónapos korától jár, azóta megállíthatatlan. Naponta többször kell lehámozni a kutyáról, mert nem érti meg, hogy az nem akar birkózni vele. Minden ágyon, kanapén, matracon ugrál. Satöbbi, satöbbi...
2011. aug. 16. 17:22
5/7 anonim válasza:
amíg nem született meg,nagyon aktív volt nappal,és egész éjjel aludt.ez így is maradt.
2011. aug. 16. 17:23
6/7 anonim válasza:
A pocakban kényelmes, "lusta" baba volt. Kint sincs ez másképp. Tökéletesen nyugodt természetű, nem siet sehová. :)
2011. aug. 16. 20:18
7/7 anonim válasza:
Az én kislányom a pocakomban nappal állandóan izgett-mozgott, ahogy lefeküdtem este, még picit mocorgott, aztán aludtunk reggelig. Hál Istennek ez most is így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!