Miért kell egy nőnek mindent lenyelni, még babával a pocakban is?
Főzök,mosok,takarítok,kedves vagyok!Mégis szabadság kell mellettem,amit meg is értek,és meg is van.De cserébe?
Tisztelet,egy kis kényeztetés,összebújás,beszélgetés?
5 hét múlva meg lesz a babánk,az Én párom mégsem kérdi,mit segíthet,hogy vagyok.Nem bújik össze velem,csak kimaradozik.
Most bulizni volt,de nem jött haza időben,csak reggel kilenckor!Más családapa is ilyen?Már nem kamasz fiú,elmehetne,de kis buli,duma,pia után hajnalban csak hazajöhetne!?Kivel volt és hol?Ti nem kételkednétek?Annyira bánt.És olyan magányosnak érzem magam!A megbeszéléssel már próbálkoztam (6 éve folyamatosan).
Mit tehetnék még ezért a kapcsolatért?
Még azt a boldogságot is beárnyékolja ez az egész,amit a baba érkezése miatt érzek!Mi lesz így?
Parod ezt csinalta a terhesseged elott, es ezutan is ezt fogja. Nem lesz valtozas. El kellett volna gondolkodnod, hogy egy ilyen ferfi mellett akarsz e anya lenni, mit akarsz es tudsz varni tole. Nem, nem kellene semmit lenyelni, de a Te valasztasod hogy megteszed.
Most mar nem sokat tudsz ezert a kapcsolatert tenni, az elejen kellett volna rendbe hozni, vagy fel is ut.
Igazad van!Mentségem az lehet,hogy terhességem előtt,dolgoztam,pörögtem,intéztem az életünk.Azt hittem csak idő nincs magunkra,és nem a szeretet múlt el a részéről!És úgy álmodtam,hogy közben vak voltam!
Azthittem csak Én vagyok hárpia,de nem megy már lenyelni,ami fáj!
És nemtudom hogyan tovább?Csak bőgök mint egy hülye,és haragszom magamra,közben pedig a babám simogatja a pocim bentről!
És lelki ismeret furdalásom van.Csak szeretnék szeretve lenni,mint más kismami,és NŐ!
De ezt nem lehet erőltetni,ugye?
Persze, hogy vágysz a törődésre, érintésre, stb. Kismama vagy, fokozotabban érzékeny! Ez teljesen normális.
A férjednek kellene változtatni a hozzáállásában.
Bár, az is meglehet, amint meglesz a pici gyökeresen megfordul a világnézete. Nem egy ilyen ismerősöm van, aki ugyanilyen volt és amint meglett a gyereke neki szentelt minden percet!
Az én párom terhesség alatt megcsinált jópár dolgot, de a legtöbb rám maradt. 4 hetes a lányunk és mióta megszületett én alig csinálok valami házimunkát. Ő rettentő segítőkész!
Plusz, én pocakosan minden hónapban elzavartam szórakozni. És ez ezután se lesz máshogy. Kell neki is a szabadság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!