Melyik intézetet választottátok? Le szeretnénk a babánk születésekor vetetni a köldökzsinórvért. Azok segítségét kérném, akik ugyanígy döntötek.
Szia!
Mi is sokat tépelődtünk, végül a Sejtbankot választottuk. Nagyon egyszerű volt megrendelni, lehet személyesen és neten is ( mi ezt választottuk), másnap telefonáltak, a részleteket telefonon elmondták, 2 nap múlva már meg is jött a csomag.
Kedvező részletfizetés is van, ráadásul nem kell elmenni vérvételre, mint a többinél, hanem a levett köldökzsinorvérből végzik el a vizsgálatokat. Ja, és 2 helyen tárolják az őssejtet. A szerződés is teljesen egyértelmű volt.
www.sejtbank.hu
Ja, nem vagy elkésve, és 34 hetes voltam, amikor megrendeltük.
Most 38 hetes vagyok.
Szia!
Mi az első gyereknél a sejtbankot választottuk, a fenti indokokon túl azért, mert ők, ha szükség van rá, akkor egész Európán belül ingyenesen elszállítják a felhasználás helyszínére, míg akkor a Krio sehova sem szállította, akkora különbség árban pedig nem volt.
Most szintén a sejtbankot választjuk, mert ugyan most 40eFt-al drágább, mint pl. a Krio, de maradt az európai szállítás, illetve a visszatérőknek 20eFt kedvezményt adnak. Aminek még nem jártam utána: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!