Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újdonsült kismamák légyszi...

Újdonsült kismamák légyszi vessetek egy pillantást a görbémre? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Elnézést, hogy ide írok, de hátha van köztetek olyan "friss" kismama, aki szintén hónapokig hőmérőzött mielőtt jött a baba. Segítségeteket kérném.

26 napos ciklusom. Mindig 12-13 napon van peteérésem. Most a 10. napon volt egy nagy felugrás a görbémben.(minden peteérésem előtt a hőm 36,2-3. A fertility szépen be is rakta az ovumat a 10 napra. Majd rá 5 napra erős mellbimbó égésem volt, ami átterjedt az egész mellemre. Mintha belül lázas lett volna. Volt mellé mensi érzés is. Ekkor volt a másik hőugrásom felfelé. Majd 2 nappal később észrevettem, hogy a bimbóim vége teljesen fehér és mikor leveszem a melltartóm akkor olyan mintha korpás lenne(hámlik). Gondoltam a lázas érzés miatt. Itt két napig erős(tüszőrepedés előtti) fájdalmat éreztem abban a petefészkemben ahol elvileg volt már pém. A melleim nem fájnak csak égnek ha megfogom őket nem érzékenyek. A bimbóim hámlanak még mindig és többször észreveszem a fehérséget is. Ha ruha van rajtam az kiváltja a mellbimbó égésemet.

Azonban a fertility átdobta a peteérésemet a második felugrásra.:(

Semmit sem értek ilyet még soha nem csinált. Lehetséges hogy a görbém trifázisos azért nem tud elmenni mellette a program?

Ittam a cickafarkat az kutyulta össze a dolgokat?

Segítsetek légyszi már évek óta várunk és most nagyon furcsa ez az egész.

[link]

Ez a mostani görbém.

[link]

Ez pedig a két hónappal ezelőtti, ami szintén ezen a petefészkemen volt.

2009. márc. 2. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Noha nem vagyok kismama, de szerintem a fertilityfriend-nek igaza volt. Szerintem is a 15. napon volt pé-d, mert kb. addig tartott a tojásfehérjés nyák. Pé után nem szokott olyan lenni. Szóval akkor most a 29-30. napra nem várod a mensit. Nyugi még így is jókor voltatok együtt.
2009. márc. 2. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. márc. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!