Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik terhesvitaminban nincs...

Melyik terhesvitaminban nincs jód?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigyes vagyok és most kezdtem el szedni a Gravidát, de szerintem a jód zavarja a vérnyomásom. A hormonszintem egyébként rendben van.

2012. szept. 21. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom az elevitben nincs.
2012. szept. 21. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Elevit, bár a jód nagyon fontos a magzati fejlődéshez.....
2012. szept. 21. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Elevitben nincs jód se és egy csomó minden, amire szükségünk van.
2012. szept. 21. 09:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem terhesvitamin nélkül is lehet egészséges gyereket szülni. Ez csak egy kis plussz, főleg ha mellette odafigyelek rá, hogy mit eszek.

A Fembionban van jód? Ezt sokan dícsérik.

2012. szept. 21. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Valóban a baba enélkül is egészséges lesz.

Én inkább a saját tartalékaim töltésére szedem a Gravidát orvosi tanácsra kb. félidőtől, mert hiába eszek egészségesen, ha a baba megeszi azt, és nekem nem hagy. Ezenkívül nagyon orrvérzős vagyok a terhességem óta, és amióta erre váltottam, azóta enyhült ez a K vitaminnak köszönhetően. És ugye a babának fontos, hogy egészséges maradjon az anyukája is.

2012. szept. 21. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Femibionba van jód. Egyébként te is utána tudsz nézni, beírod keresőbe, és megnézed miket tartalmaz.
2012. szept. 21. 10:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Már találtam v.mit. Azért köszi a válaszokat

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. szept. 21. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Elvileg csak az elevitben nincs. De én is pajzsmirigyes vagyok, nekem azt mondta az endodoki, hogy ilyenkor lehet jódot tartalmazó vitamint is szedni. Bár én nem szedtem semmit, csak folsavat és vasat.
2012. szept. 21. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Elevitben tuti nincs, nekem pajzsmirigy alulműködésem van, ezért nekem pont olyat kell amiben van, pl Gravida! Endokrinológus mondta, ha az elevitet választom, szedjek mellé jodid-ot! Szerintem kérdezd meg a dokidat, mit javasol!
2012. szept. 21. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg pajzsmirigy túlmüködésem van és én nem szedhetek jód tartalmú készítményt! Ezért csak az elevitet szedhettem a terhesség alatt !
2014. márc. 2. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!