Melyik terhesvitaminban nincs A és E vitamin? Ezek közül melyik a legjobb?
6-7 hetes babó növekszik a pocimban. A nőgyógyászom azt mondta, ha akarok vitamint, szedek, ha nem-nem, viszont arra ügyeljek, hogy olyat szedjek, amiben nincs A és E vitamin. Törekszem arra, hogy mindennap egyek tejterméket, kis zöldséget, gyümölcsöt, de mértékkel szeretnék valami vitamint is.
Köszönöm szépen a válaszokat.
(ps: visszaolvastam, sok olyan kérdés volt, hogy melyik a legjobb, de ebből a szempontból (A és E vitamin) nem találtam :(
Megneztem neten az összes terhesvitamint, mindegyikben van A meg E vitamin (najó, nem mindben, de legtöbben).
Felhívtam a dokimat, azt mondta külön ne szedjek.
Ez esetben a kérdésemet módósítanám arra, hogy mivel repkedten a gravitonok, a maternak, meg az elevitek, hogy kinek mi a tapasztalata a Hipp Natallal. Köszönöm
Én a 4-5. hét óta szedem az elevitet de nekem a doki kifejezetten javasolta is, bár sok gyümölcsöt és zöldséget eszek. Még nem hallottam, hogy az A és E vitamin káros lenne, de ami a lényeg az a vas és a folsav.
Mindenesetre rákérdezek a dokinál, ha legközelebb megyek...
Boldog babavárást:)
18 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!