Akinek nincs fogadott orvosa, hányadik héten kell elkezdenie kórházt nézni?
NEM ez volt a kérdés.
A kérdés: HÁNYADIK HÉTEN KELL felkeresni az adott kórházat?
ha pedig az érdekelne hogy hová kell ilyenkor menni, akkor valahogy úgy szólna a kérdés, hogy, hová kell menni szülni ha nincs fogadott orvosom?...
Szerintem óriási a különbség a kettő között..
A többi válaszolótól -akinek nem inge- elnézést az otromba stílusért... de miért nem lehet értelmezni a kérdést?!
Egyáltalán nem KELL felkeresni a kórházat.
Ha nincs fogadott orvosod, jársz az SZTK-ba terhesgondozásra (vagy terhesgondozásra a régi orvosodhoz, aki nem szüleszt), majd amikor indul a szülés, bemész BÁRMELYIK kórházba, viszed az összes papírodat, kiskönyvet, TAJ kártyát stb. és megszülsz.
Nem tudom, így jól értelmeztem-e.
5-ös ezek szerint ez a te inged.... látom magadra vetted.
TE így csinálnád?
Vagy baromira nem érted a kérdést.
És ha kihagyom a "kell" szócskát, akkor érthetőbb?
Még egyszer.
Hányadik héten/héttől érdemes felkeresni a kórházt, azok, akiknek nincs fogadott orvosuk, de mégiscsak szeretnének tájékozódni az adott helyről, ahol szülni szándékoznak?
Nem írtam hogy KELL, hanem azt írtam most hogy ÉRDEMES. Tán' csak nem írod hogy NEM érdemes. :)
Az emberek jó szándékból írnak és te így reagálsz.
Nincs olyan hogy ahol szeretnél szülni hanem abba a kórházba mész majd ahova tartozol kerület vagy terület szerint.
És hogy mikor keresed fel öket?Amikor szeretnéd igaz szerintem ha nincs baj ráérsz a 30 hét után.
Nem az ingem, csak nem volt világos. Most lett érthető, szeretnéd megnézni a kórházat.
Szerintem hívd fel az adott kórház szülészetét, és kérdezd meg, hogy mikor nézheted meg a szülőszobát stb., mert ott szeretnél szülni. Vannak helyek, ahol kisebb kismama csoport-vezetés is van, egy szülésznő körbe megy a kismamákkal és megmutat mindent.
Esetleg elmehetsz az adott kórházba szülés felkészítő tanfolyamra is, ott is sok mindent megtudsz, felteheted a kérdéseidet is.
A hányadik hét egy jó kérdés, mert lehet azt mondani, hogy a 36. héttől elég, de ha megszülsz előbb, akkor lekésted. Vagy már olyan nagy a pocakod, hogy menni nincs kedved, szóval ebben ne szabj határt magadnak, menj, amikor úgy érzed, kidobni nem fognak.
8-as, nem vagyok tökéletes.
Te pedig a türelem és a szentség minden típusú megtestesítője és mintaképe vagy, igaz? Ugyan szállj már magadba te is és ha makulátlan a mentalitásod akkor veregesd meg a hátadat vagy igyál még egy nesquicket az egészségedre.
Egyébiránt köszönöm a választ és valóban elvetettem a sulykot elismerm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!