Akinek nincs fogadott orvosa, hányadik héten kell elkezdenie kórházt nézni?
11-es, nekem az jön le, hogy
Töltelék -vagy bevezetőnek is nevezhetjük, többlet információnak, ami igazából nem a tényleges kérdés:
Akinek nincs fogadott orvosa,
kérdés: Hányadik héten? -ez az alap, a mondat egyik fele, hogy valaminek az idejére kíváncsi valaki.
a mondat további része: kell elkezdenie kórházat nézni? -az információ másik fele, hogy az illető minek az idejére kíváncsi.
Tehát azt szeretné valaki tudni, hogy hányadik héten érdemes -ami valóban nem kell, de esetleg ha előre látó valaki akkor "kellhet" is- kórházat néznie.
Elnézést kérek azoktól akiket megbántott a száraz stílus, azt hittem hogy logikusan kérdezek és ezért vártam hogy célirányos választ kapok.
célirányos választ vártál? mire?
", hányadik héten kell elkezdenie kórházt nézni?"
erre írták hogy ott kell szülnöd ahova tartozol mert nincs fogadott dokid, és igazuk van mert rosszul fogalmaztál és még te vagy kiakadva??Nézzél már kicsit magadba és fogalmazz magyarul legközelebb ha célirányos válaszra vársz..
hogy a kérdésedre is válaszoljak ...amikor akarod...
Szerintem meg teljesen felesleges most és itt veszekedni. Volt egy kis zavar, ami megoldódott. Nem kell egyből nekiesni a másiknak (ezt mindenkire értem). A "p.csázás" meg szerintem erős... Nem ismeritek, ne ítéljétek meg pár mondat alapján. Lehet, hogy ma érzékenyebb, vagy rossz napja van... Mindenkivel előfordul...
A kérdésre pedig: Én személy szerint feleslegesnek tartom megnézni a kórházat, de általában a 30. hét környékére javasolják.
Boldog babavárást mindenkinek!
16, 17, 18 köszönöm.
15, még mindig nem érted.
Lerövidítem,
"Hányadik héten?"
ha még mindig úgy gondolod hogy erre az a válasz, hogy oda kell menni ahova tartozol, akkor... akkor inkább nem is mondok semmit. :D
Ennyi erővel akkor azt is kérdezhetnék tőled, hogy Hány órakor megy a 26-os busz, erre olyasmi választ adnál, vélhetően, hogy a busz piros.
14-es: én az élettársadat sajnálom.. és a hivatalokat ahova el kell menned olykor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!