Mi van ha majd menni kell a 36. héttől NST-re és én nem járok be? Másik városban van két buszra is szállni kell, messze van a gyalogláshoz nagyon. Buszozni meg nincs pénzem és kocsim sincs?
Elég baj,ha nem jársz be! Ott a baba szívhangját figyelik és a méhösszehúzódásokat. De a szívhang a fontos,mert ha alacsony és nem jó,akkor császár lehet a vége. Vagy nagyobb baj is lehet. Pont tegnap császározták meg az egyik ismerősömet,mert alacsony volt a baba szívhangja az nst-ken.
A pénztelenséghez meg senkinek semmi köze... Csak oldd meg valahogy a bejárást,ha tényleg fontos a baba számodra! Sok sikert!
A buszra szánt pénzed a gyermekedre szánt pénz, nem rád. Ha második gyermekünknél nem mentem volna NST-re, nem tudom, mi lett volna vele... Lehet, hogy már későn vették volna észre, hogy baj van....
Szóval menj!!!!
A területi védőnőnél nem lehet megoldani? Nálunk van a védőnőnél ctg gép és meg is csinálja, ha szükség van rá. Persze az eredménnyel akkor is el kell menni a dokihoz.
Tényleg fontos vizsgálat, itt tudják ellenőrizni, hogy a babának jó-e még odabent, vagy már nem és meg kell indítani a szülést.
Lehet a te esetedben tényleg jobb lenne mondjuk a 37. héten befeküdni. Így a pénzed is megmarad és biztonságban is lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!