Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos babával lehet...

Hány hónapos babával lehet buszozni (babakocsi nélkül)?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 17:20
 1/10 A kérdező kommentje:
15 hónapos, már tud járni, és nem mennénk sokat gyalog a megállóktól.
2011. szept. 30. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Pont ma gondolkoztam ezen:)

Az én fiam 18 hónapos, viszont nekünk sokat kellene gyalogolni a busz után, én pedig 32 hetes terhes vagyok, szóval én nem merem bevállalni.

Ha nem lennék terhes, szerintem nekivágnánk.

2011. szept. 30. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

Egy éves kora előtt indult el és azóta sokat sétálunk, közben sok pihenővel.

Már 17 hónapos és a közért tőlünk 1,5 km-re van. Oda-vissza végigsétál szó nélkül.Kb. 1 hete tudtam meg, hogy ilyen messze van, mert sétálva komolyan nem tűnik annyinak. Egy ismerősünkkel voltunk kirándulni, a kocsijában van GPS és a közért előtt bemondta, hogy már "csak" 1500 méter a cél. Mondanom sem kell, hogy LEDÖBBENTEM!!!

2011. szept. 30. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már elmehetsz vele nyugodtan. Esetleg egy babaerszényt vigyél magaddal, ha mégis elfáradna. Az kis helyen elfér, és könnyű felvenni.
2011. szept. 30. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:
17.39 és ez hogy jön ide?
2011. szept. 30. 19:17
 6/10 Snapette ***** válasza:
52%

Ne haragudj, de nem teljesen értem a kérdést...

Amíg kicsi, és viszi az ember hordozóban vagy kendőben, lehet buszozni, ha meg elég nagy, hogy járjon, álljon, üljön, akkor lehet buszozni.

2011. okt. 1. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Úgy jön ide a válaszom, hogy aggódtok, hogy sokat sétál a babátok a buszmegállóig vagy a buszmegállótól. Én csak egy jó példát szerettem volna megosztani veletek, de látom vaskalaposan csak a BUSZOZÁS érdekel!!!!!! Elmondanám, hogy havi szinten 2-3 alkalommal utazunk vele rokonokhoz, nagyiékhoz, barátokhoz BUSSZAL, vonattal. Hol babakocsival, hol anélkül attól függ hány napra megyünk, milyen programot tervezünk!!!!!

CSAK ENNYI A HOZZÁFŰZNIVALÓM!!!!!!

2011. okt. 1. 13:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó miről beszélsz???????????? Milyen vaskalapos? Nem az 500 méterre levő boltba buszoznék a babámmal.... Az első válaszodban totál nem a kérdésemre válaszoltál, úgyhogy ne pattogj!
2011. okt. 1. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk ha buszozás a kérdés, akkor nehogymár a kérdező legyen vaskalapos, ha erre vonatkozó válaszokat vár.

Az meg, hogy egy gyerek tud járni, ülni, még nem jelenti azt automatikusan, hogy biztonságosan lehet vele közlekedni, mert esetleg elrohangál, lassan megy stb.

2011. okt. 2. 10:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, én is így látom.
2011. okt. 2. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!