Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mozgott sokat a babája...

Kinek mozgott sokat a babája az utolsó hetekbe? Nekem 2hét van a kiirt napig, de nagyon sokat mozog. Pedig azt mondják bogy a vége fele nem mozog annyit mert nincs elég helye.

Figyelt kérdés
Meg igazábol már nem bánnám ha megszületne az én kis hercegnőm,de sokan azt mondják hogy szülés előtt nagyon lustik.ez igaz?mert akkor az én pici lányom még maradni akar
2012. szept. 16. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont ugyanebben a cipőben járok,nekem is két hét van a kiírtig,de olyanokat kapok még mindig belülről,hogy az csak na! Mondjuk a mozgásának jellege megváltozott,inkább már csak feszíti magát,vagy kinyomja valamijét,de a kezecskéivel azért kalimpál. Én is örülnék már ha kibújna,mert most már két napja elviselhetetlen fájdalmaim vannak,meg hát igazából olyan nyitott vagyok,mint egy könyv,de mégsem. Viszont olvastam itt a gyakorin,hogy volt akinek még a kitolás közben is aktív volt,meg vajudás alatt is. Kitartást,most már azért tényleg nincs sok hátra =)

38hkm

2012. szept. 16. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem lassult sem a lányom, sem az ikrek. A lányom még vajudás alatt (3 óra volt összesen) is akkorákat fordult, hogy...

Könnyű szülést nektek!

2012. szept. 16. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 2 hét van még hátra a kiírtig, de én sem érzékelem, hogy lustább lenne. Inkább azt mondanám, hogy feltűnőbbek a mozgásai...Szerintem ez lehet a normális... :) Én is alig várom a kis hercegnőt :)

Kitartás hölgyek!

Boldog babavárás! :)

2012. szept. 16. 13:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó ha nem vagyok egyedül.:) De remélem minél hamarabb kibujik.könnyű szülést csajok :)
2012. szept. 16. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 hetem van,de pont olyan aktív a kis csaj,mint volt.Sőt!Igaz,a bátyjai se lassultak egy fikarcnyit sem,vajúdás közben is mozogtak.
2012. szept. 16. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Holnapra vagyok kiírva, de majd kirúgja az oldalamat a kisfiam. Lányomnál sem emlékszem, hogy lelassult volna szülés előtt, sőt semmilyen tünetem nem volt ami a szülést előrejelezte volna, szerintem ez is csak egy ilyen népi megfigyelés.
2012. szept. 16. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem pont egy hetem van a kiírtig, de nekem sem lassult még le a kisfiam!
2012. szept. 16. 19:31
 8/10 A kérdező kommentje:
De nekem tényleg iszonyatosan sokat mozog.azon filózok hogy mikor alszik?de csak 2napja ilyen.előtte is sokat mozgott de az elmult 2 napba ilyesztő néha amit csinál.
2012. szept. 16. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet h csak forgolódik, nem? Nem lehet, hogy nagyot nőtt és jobban érzed csak?
2012. szept. 17. 09:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Valószinü hogy csak forgolodik.tegnap az nst n annyira mozgott hogy nem lehetett bemérni.később ujra csinálták az első félórát megint végig pörögte aztán valamennyire lenyugodott.a mai nst n aludt de nem merték felkelteni a tegnapi után
2012. szept. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!