Kinek mozgott sokat a babája az utolsó hetekbe? Nekem 2hét van a kiirt napig, de nagyon sokat mozog. Pedig azt mondják bogy a vége fele nem mozog annyit mert nincs elég helye.
Szia!
Pont ugyanebben a cipőben járok,nekem is két hét van a kiírtig,de olyanokat kapok még mindig belülről,hogy az csak na! Mondjuk a mozgásának jellege megváltozott,inkább már csak feszíti magát,vagy kinyomja valamijét,de a kezecskéivel azért kalimpál. Én is örülnék már ha kibújna,mert most már két napja elviselhetetlen fájdalmaim vannak,meg hát igazából olyan nyitott vagyok,mint egy könyv,de mégsem. Viszont olvastam itt a gyakorin,hogy volt akinek még a kitolás közben is aktív volt,meg vajudás alatt is. Kitartást,most már azért tényleg nincs sok hátra =)
38hkm
Nekem nem lassult sem a lányom, sem az ikrek. A lányom még vajudás alatt (3 óra volt összesen) is akkorákat fordult, hogy...
Könnyű szülést nektek!
Nekem is kb 2 hét van még hátra a kiírtig, de én sem érzékelem, hogy lustább lenne. Inkább azt mondanám, hogy feltűnőbbek a mozgásai...Szerintem ez lehet a normális... :) Én is alig várom a kis hercegnőt :)
Kitartás hölgyek!
Boldog babavárás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!