Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik már a vége felé járnak...

Akik már a vége felé járnak nem tartotok a csütörtöki l ehüléstől?

Figyelt kérdés
Én igaz 34. hetet töltöm be szerdán. De olyan nagy változás lesz, legalábbis azt írják, hogy szerdán még 29 fok, csüt. 17 fok. (persze ha be is bizonyosodik majd)
2012. szept. 10. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem tartok, sőőőőt, nagyon várom, igaz csütörtökön leszek 39+4 hetes, úgyhogy remélem a kisfiam kibújik:)
2012. szept. 10. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
3 éve én is így szültem meg, igaz 37 hétre.
2012. szept. 10. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem tartok tőle,inkább várom,mint a messiást ... :) már nagyon fáj a derekam és a combom és hatalmas megkönnyebbülés lenne,ha kibújna a kis krapek. Na meg persze már szörnyen várjuk Őt :)

38 hkm

2012. szept. 10. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Na drukkolok nektek akkor. Bár én is 3 héttel előrébb lennék, mert én is nagyon várom hogy kibújjon a kisfiam :)

De azért mi még 4 hetet maradjunk egyben :) aztán jöhet felőlem.

Első lányom 42. hétre érkezett, így most tartok tőle, hogy ismét túlhordom és már most alig birom.

2012. szept. 10. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én vasárnap töltöttem a 34. hetet, kicsit parázok, mert a 3 héttel ezelőtti hidegfrontot is megszenvedtem. Igaz 2 hete még teljesen zárt voltam, és holnap megyek a dokimhoz, úgyhogy tudni fogom mi a helyzet odalent. Remélem mind a ketten egyben maradunk még 3 hétig, és azért a hűvösebb időnek is örülnék! Hosszú volt ez a nyár nagyon...:-)

A finishben lévő kismamáknak kívánom, hogy meghozza a front a babát!:-)

Üdv, 34 hkm

2012. szept. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!