Missed ab lesz a vége?
Figyelt kérdés
8 hetesen csak szikhólyag van a petezsákban, embrió nem látszik.
Teljesen el vagyok keseredve.
2012. szept. 6. 14:10
1/19 anonim válasza:
A doki mit mondott? Nincs elszámolva véletlenül, hogy később volt a pé.?
2/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta, kétesélyes. De ilyenkor már javában kellene szívhang is, nem? Az orvos még kivár, másfél hét múlva újra megnézi.
2012. szept. 6. 14:13
3/19 A kérdező kommentje:
És a ciklus 21. napja után már nem voltunk a férjemmel, mert nem volt idehaza.Tehát ez csak pár napot jelent a középidőhöz képest, nem?
2012. szept. 6. 14:17
4/19 anonim válasza:
Lehet mensi környékén votl a peteérésed, ezért később ágyazódott be ez akár lehet 2 hét is, így minuszban így lehetséges hogy másfél hét múlva már lesz szívhang
5/19 anonim válasza:
mikor votlatok elötte együtt? hány naposak a ciklusaid?
6/19 A kérdező kommentje:
30 naposak, és ebben a hónapban a 14. naptól a 21. napig voltunk többször együtt. Előtte és utána biztos hogy nem. Ha egy kicsit jártasabbak vagytok a téméban, számoljunk együtt, mert már becsavarodok. Annyira szeretném ezt a babát.
2012. szept. 6. 14:23
7/19 anonim válasza:
Én mikor teherbe estem akkor a pém elött 3nappal voltunk együtt utoljára, vagyis én azt hittem hogy szeretkezés elötti napokban volt pém, tehát ha úgy vesszük hogy neked 21.napon votl péd akor lehetséges hogy még nemvolt benne baba mert akkor kb 28-29napra ágyazódott be tehát épp mensi elött
8/19 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem. Erre mondanák akkor hogy kései fogantatás? És akkor van még remény, hogy látszik majd legközelebb az embrió? Mindenhol azt olvasom, hogy 6-7. héten már szívhang, nagyon elbizonytalanodtam. És rossz érzésem van.
2012. szept. 6. 14:30
9/19 anonim válasza:
IGen lehet késöbb lesz szívhang, nagyon sok mnidentől függ ám, ha késöbb fogant meg, ha tovább vándorolt tudod a sperimumok 3napig is bent lehetnek mire megtermékenyülnek.
10/19 anonim válasza:
Mikor teszteltél először pozitívat? Dokinál voltál már korábban, vagy csak most 8 hetesen? Elképzelhető, hogy későbbi peteérésed volt, és azért nem látni még ennél többet. Mert pl. ha 21. nap voltatok utoljára együtt, akkor akár még 24. nap is teherbe eshettél. és az már jó 1,5 hetes csúszás. Azért kérdezem, hogy mikor lett először pozi, mert azzal is lehetne valamennyire saccolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!